Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Gratis konto hos November First
Aftale hos e-conomic
November First®
Udvalgt
Af: November First A/S
Spar tid og penge, når du håndterer internationale betalinger
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Billigste og mest effektive håndtering af internationale fakturaer
  • Betal internationale fakturaer og afstem i én proces
  • Gratis applikation, og du skal ikke skifte bank
Beskrivelse
Håndtér virksomhedens internationale fakturabetalinger med November First-appen direkte fra kassekladden, og spar penge på både gebyr og valutakurser, når virksomhedens internationale leverandører skal betales. Appen fremsøger virksomhedens internationale fakturaer og lader dig foretage valutahandlen i realtid. Herefter sikrer appen, at du kan afstemme og bogføre fakturaen ved få klik. Samarbejdsaftalen med en af Europas største banker på valutamarkedet sikrer, at November Firsts betalingsplatform kan levere de billigste valutakurser og mindste transaktionsgebyrer. Med November Firsts applikation vil din virksomhed kunne spare 30-50% på valutakurserne i forhold til bankerne og Euro SEPA-betalinger kan foretages uden gebyr.
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.