Forudsætninger
Demands: 
iPhone- eller Android-app
Computer med webbrowser

Outlay

Af: Outlay ApS
Simpel håndtering af udgifter
4.4 af 5 (7)
Det kan du
  • Tag billeder af kvitteringer og tilføj information - fx beløb, valuta, dato, kategori og beskrivelse
  • Gem billeder af kvitteringer
  • Overfør posteringer til e-conomic
  • Gør det muligt for en eller flere ledere at godkende bilag
  • Få overblik over tilbagebetaling af udlæg
Beskrivelse
Tag billeder af dine kvitteringer på farten og gem dem med Outlay. Afregn udlæg med dine medarbejdere og overfør posteringer og bilag til e-conomic. Med Outlay på din iPhone eller Android kan du og dine medarbejdere tage billeder af jeres udgifter, når I er væk fra kontoret. I slipper på den måde for at gemme de krøllede kvitteringer og får overblik over udlæg til tilbagebetaling. Herefter kan en eller flere stå for at godkende udgifterne i Outlay og overføre posteringerne til de korrekte konti i e-conomic. Hvis du har tillægsmodulet indscanning, kan bilaget sendes med. Outlay er altid gratis til op til 50 udlæg om året.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
4.4 af 5 (7)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Nina
1
Average: 1 (1 vote)
03. december 2018
Fremragende til at håndtere bilag uden fremmed valuta. Til valuta er den ikke helt optimal, da man skal ind og rette kursdifferencen i e-conomic efterfølgende (hvis man kører med fast kurs i fx. euro). Derudover skal man være opmærksom på, at support kun svarer sporadisk. Ved opstart var de meget gode til at sætte os igang, men de gange vi har haft driftsmæssige problemer med app eller opsætning, har vi ventet MEGET længe på support. Man kan ikke ringe til dem, så alt foregår via mail. Men hvis man ingen problemer har er den rigtig fin i dagligdagen.
Poul Hansen
5
Average: 5 (1 vote)
14. marts 2016
Poul Hansen & Co
Super app. Fantastisk som bruger at slippe for at gemme kvitteringer og lave rejseafregninger sparer tid og frustrationer. Fantastisk som chef og bogholder at slippe for at rode med rejseafregninger men kan klare godkendelse og bogføring med et klik.
Jacob Hansen
5
Average: 5 (1 vote)
10. marts 2016
Jacob Møller Hansen IVS
Super fed app som gør hverdagen nemmere for medarbejderne og bogholderiet!
Christian
5
Average: 5 (1 vote)
02. januar 2014
Fantastisk at man endelig kan tage billeder af sine bilag OG påføre info ved samme lejlighed. Har brugt Outlay i 4 måneder nu og ikke mistet et eneste bilag :)
Christian
5
Average: 5 (1 vote)
14. august 2013
Praktisk
Ole
5
Average: 5 (1 vote)
14. august 2013
Kan varmt anbefale denne tjeneste. Gør håndtering af kvitteringer meget lettere for både medarbejderne og bogholderen.
Rasmus
5
Average: 5 (1 vote)
13. august 2013
Fremragende app. Jeg har brugt den i 6mdr nu og det er simpelthen en fornøjelse. Brugervenligheden er helt i top, og fungere sublimt med e-conomic
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer