Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale

Pancomp Clean

Af: Pancomp Danmark ApS
Nem fakturering - spar tid på drift og administration
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Simultan overførsel af kunder fra Pancomp Clean til e-conomic
  • Simultan overførsel af varenumre fra Pancomp Clean til e-conomics varekartotek
  • Automatisk overførsel af arbejdstid og faktureringstid til e-conomics ordre/fakturamodul
  • Sikre at alle opgaver bliver beregnet i forhold til aftalerne og medarbejdernes tidsforbrug
Beskrivelse
I Pancomp Clean oprettes kunder og alle kundernes stamdata overføres simultant til e-conomic. Dataoverførelsen sker i samme øjeblik kundeoprettelsen finder sted i Pancomp Clean. Alle opgavetyper kan i Pancomp Clean oprettes som opgave/varenumre. Herfra overføres de fuldautomatisk til e-conomics varekartotek, hvor der kan tilføjes priser, varebeskrivelser mv. På alle godkendte planer i Pancomp Clean, overføres tidsforbruget til de tilhørende varenumre i e-conomic. Det er muligt at redigere faktureringstid og medarbejdernes tid særskilt. Det er også muligt at tilføje flere flere varelinjer pr. faktura Pancomp Clean. Ændres tidsregistreringerne i forhold til det planlagte, kan faktureringen tilpasses. Når data er overført til e-conomic, sker det til ordremodulet. Her er det muligt at tjekke indholdet igen. Ordren konverters til en faktura ved at trykke på en knap. Det er NEM fakturering. Pancomp anvendes fint med e-conomics standardopsætning og/eller med e-conomics abonnementsmodul.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer