Forudsætninger
Demands: 
Bruger på Pento
e-conomic-aftale

Pento

Af: Pento ApS
Et lønsystem, der sparer dig tid
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Lav effektiv lønkørsel via 4 steps
  • Spar tid og reducer manuelt arbejde
  • Få lynhurtig live-support
Beskrivelse
Med den simple 4-step lønkørsel gør Pento det nemmere end nogensinde at udbetale løn til tiden. Opret eller importér din virksomhed på under 5 minutter med Pentos onboardingflow, så du kan komme i gang med at bruge Pento med det samme. Pento importerer gratis din data fra bl.a. Danløn, Dataløn og Proløn. Pento kan nemt og effektivt integreres med e-conomic. I opsætningen af integrationen synkroniseres kontoplaner og afdelinger på tværs af produkterne, så du bevarer overblikket og kontrollen.
Tilgængelighed
Tilgængelig i alle pakker
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Thomas
1
Average: 1 (1 vote)
06. september 2018
Mæt
Jeg giver sjældent 1 stjerne for et produkt men Pento er simpelthen ikke modent til at have brugere. 1. Da der blev kørt løn for juni 2018 fik alle ansatte lønsedler for maj 2018 (stadig ikke fået for juni) 2. Da der blev kørt løn maj 2018. Fik ansatte som ikke fik løn denne måned alligevel tilsendt en lønseddel 3. Hævning på ens konto uden udsendelse af faktura (den kom 8 dage efter) 4. Hævning på ens konto uden ydelse udført. Herefter en masse besvær med indsigelse til NETS mv. for ulovlig hævning 5. Systemet låser på siden. Dette er dog blevet bedre i løbet af 2018 Det er vigtigt at ens lønkørsler kører uden problemer og det er Pento ikke tæt på at opfylde
Tobias Bøgh
5
Average: 5 (1 vote)
26. januar 2018
Greenticket
Super hurtig opsætning og nem integration mellem Pento og E-conomic.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer