Plecto

Af: Plecto
Motiver medarbejdere ved at synliggøre sales performance
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Mål resultater i din virksomhed
  • Se virksomhedens performance på overskuelige dashboards
  • Synliggør medarbejdernes positive aktiviteter
  • Motivér dine medarbejdere
  • Skab overblik over budgetter og mål
  • Lav konkurrencer på under 5 minutter
  • Opsæt brugerdefinerede dashboards som passer til lige præcis din virksomhed
  • Indfør notifikationer når medarbejderne tilfører virksomheden værdi eller mål er nået
Beskrivelse
Plecto er et real-time motivationssystem, som synliggør sales performance, mål og budgetter for både medarbejderne og ledelsen. På tilpassede dashboards kan du for eksempel synliggøre dine medarbejderes individuelle mål og hvor mange af målene, der er opnået. Plecto er et fantastisk værktøj til at skabe motivation og fremhæve de aktiviteter, der er mest profitable for din virksomhed. Hvis du allerede er e-conomic-kunde, så kan du med få klik overføre dine fakturaer, budgetter og mål til dit tilpassede Plecto dashboard. Hver gang et salg eller en omkostning er faktureret i e-conomic, bliver dataene vist på dine flotte dashboards, så alle kan følge med i virksomhedens aktiviteter – det skaber både overblik og motivation.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Peter Haahr
5
Average: 5 (1 vote)
15. oktober 2016
Intempus
Forskellen på at drive salg eller support før og efter Plecto er glæde og motivation og med de to ting har vi uden sammenligning øget vores salg. Jeg bruger Plecto til at rapportere nøgletal fra e-conomic og til at have et løbende overblik over mine udgifter. Det er bare en federe måde at holde øje med forretningen på end de standard dashboards/rapporter som findes i e-conomic. Desuden kan du koble Plecto op på de fleste andre systemer (Zendesk, PipeDrive, SalesForce..... etc etc.) Du skal lige bruge lidt tid på at lære at forstå matematikken i systemet, men det har de en glimrende support/salg til at hjælpe med. Når så det først kører for dig med matematikken er der nærmest ingen grænser for hvilke rapporter, KPI'er og super motiverende dashboards du kan bygge. Vi har netop brugt det til at måle på om vi var gode til at invitere de kunder vi talte med til vores næste kursus. fra 2 tilmeldinger på en uge til 40 i den næste bare pga. synlighed og leg.
Peter
5
Average: 5 (1 vote)
04. august 2015
Jeg mødte Kristian, som fortalte om Plecto til et foredrag i mit netværk. Kristian er en fantastisk sælger og har et utroligt blik for hvad der er vigtigt i salgsprocessen. Så udover god software, som gør hvad de skal og virker nemt og overskueligt, så er Plecto en vidensbase og utroligt dygtige til at hjælpe med at optimere salget i forretningen.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer