Essential
50
kr. pr. bruger/md
Pro
90
kr. pr. bruger/md
Premium
Kontakt Pleo
Forudsætninger
Demands: 
Abonnement hos Pleo
e-conomic-aftale
Pleo
Udvalgt
Af: Pleo Technologies A/S
En simpel løsning til dine firmarelaterede køb
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Bestil firmakort på få minutter
  • Indfang kvitteringer med mobilen
  • Få automatiseret og korrekt købsinformation - ved alle køb
  • Se køb i realtid
  • Sæt individuelle forbrugsgrænser
  • Få let opsætning til e-conomic
  • Foretag købsanalyse
Beskrivelse
Med Pleos intelligente firmakort giver du dine medarbejdere mulighed for at købe det, de har brug for, for at gøre deres arbejde ordentligt. Måske er det en forretningsrejse for at lukke et stort salg, en kop kaffe til en ny kollega eller nogle blomster til at pynte på kontoret. Køb noget med Pleo og få en notifikation på din mobil med det samme. Her får du detaljerne om købet, og bliver samtidig mindet om at tage et billede af kvitteringen. Tag et billede af den, tilføj en note og Pleo klarer resten. Ledelsen og administrationen kan se hvad der bliver købt i realtid og samtidig sætte individuelle forbrugsgrænser.

Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Allan
5
Average: 5 (1 vote)
30. december 2018
Monoqool
Genialt product. Sparer rigtigt megen sur tid med at fumle med bilag mv. Bare se at komme igang. Du vil takke mig efterfølgende. Har sparet mange mange timer på PLEO systemet. Har en brugerflade som er hel suveræn, og i samspil med roger.ai så kan du digitalisere alle dine betalinger og indkøb. Fantastisk.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.