Forudsætninger
Demands: 
Man skal arbejde med tidsregistrering

Portlr

Af: Portlr
Ét samlet system til timeregistrering, opgavehåndtering og projektstyring
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Få ét system til din timeregistrering, opgavehåndtering og projektstyring
  • Opnå øget faktureringsgrad
  • Få øget indtjening
  • Få gladere kunder
Beskrivelse
Med Portlr kan I registrere tid direkte på projekter og opgaver, og det er muligt at sikre kundens godkendelse af et estimat direkte i Portlr. I kan også håndtere udgifter tilknyttet en opgave eller projekt direkte i Portlr, og I kan styre jeres kunder og projekter, samt generere fakturakladder, der med ét klik overføres til e-conomic regnskabsprogram. Med Portlr kan I desuden trække data på tværs af projekter, opgaver, kunder, medarbejdere og meget andet. Brugere af Portlr oplever alle øget faktureringsgrad og derigennem øget indtjening samt reduceret tid brugt på fakturering.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Casper Bisgaard
5
Average: 5 (1 vote)
19. februar 2020
Alpha Agency
Vi har været meget glade for at benytte Portlr's system og samarbejdet med dem. Vi har både sparet meget tid i forbindelse med faktureringen og har ydermere kunne sikre os at alle vores grafiker- & konsulentimer er blevet faktureret. Det hele spiller bare med integrationen til e-conomic. Vi er også meget begejstrede for estimatgodkendelsesfunktionen som vi bruger hyppigt overfor kunder, så undgår man misforståelser når de modtager fakturaen på det udførte arbejde.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer