PrestaShop-app

Af:Butikkis Moduler
Overfør varer, kunder og ordrer fra din PrestaShop-webshop
4.7 af 5 (12)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
PrestaShop webshop version 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6 eller 1.7
e-conomic-aftale

PrestaShop-app

Af: Butikkis Moduler
Overfør varer, kunder og ordrer fra din PrestaShop-webshop
4.7 af 5 (12)
Det kan du
  • Overfør ordrer, varer og kunder automatisk til e-conomic
  • Kør modulet fra et cron job
  • Undgå løbende omkostninger
Beskrivelse
Modulet forbindes til e-conomic og overfører ordrer og kreditnotaer, der endnu ikke er blevet overført. Hvis e-conomics lagermodul er tilkøbt, kan modulet bruge webhooks, så lagerstyringen sker i e-conomic. Ordrerne overføres enten som ordre eller igangværende faktura. En ordre kan automatisk blive opgraderet til igangværende faktura og den igangværende faktura kan automatisk blive bogført. Der medfølger en manual i PDF-format på dansk og engelsk. Modulet kan automatisk sende fakturaen fra e-conomic til kunden, når ordren er overført.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
4.7 af 5 (12)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
PrestaShop-app
Af: Butikkis Moduler
Overfør varer, kunder og ordrer fra din PrestaShop-webshop
Armin
5
Average: 5 (1 vote)
13. januar 2019
print-it.dk
Modulet virker som det skal. Lynhurtig og god support fra Kjeld - udvikleren. Tak
Jonas Lyngholm
5
Average: 5 (1 vote)
14. januar 2018
Super velfungerende tilføjelse og som altid super support fra udvikleren. Der er et par mulige faldgruber ift. opsætningen, men når man blot sikrer sig, at alt er sat rigtigt op - så spiller det bare!
Rikke Bøgelund
5
Average: 5 (1 vote)
12. september 2017
Super app der fungerer og usædvanlig god service.. Jeg havde et indstillingsproblem i shoppen, som support fiksede i løbet af meget kort tid. Kan helt sikkert anbefales.
Jacob Christiansen
5
Average: 5 (1 vote)
06. januar 2016
Vertical Cph ApS / www.democratiquesocks.com/shop
Tak for en super app og altid super service.
Jacob
5
Average: 5 (1 vote)
26. august 2014
Kjeld er altid klar på at hjælpe, hvis du har nye ideer. Har virket perfekt i snart 2 år.
Dennis Drejer
5
Average: 5 (1 vote)
20. august 2014
Denne integration har sparet mig og mange timers tastearbejde og mange timers programmering, jeg har kunnet udvidde modulet, så det blev tilpasset mine krav!
Lasse Bang
5
Average: 5 (1 vote)
22. januar 2014
Denne app bruger jeg på 2 af mine shops og har prøve mange forskellige og de har bare ikke fungeret optimal, her spiller det hele som det skal! Og altid super hurtig besvarelse på support hvis du har spørgsmål, fundet fejl eller blot hvis du har fucket op i det så hjælpes der gerne!
Tobias
5
Average: 5 (1 vote)
08. januar 2014
I have been using this app since 2012 and is really happy with it. My current version of Prestashop is 1.5.2.0. It does what is is supposed to and so far i have i have nothing to complain about. When i first set it up i needed som help and Kjeld was really fast and helpful in his replies. I have received several app updates since then and they have been working without problems aswell. I can recommend this app to anyone who are running Prestashop and wants to automate the booking of orders in E-conomic!
Michael
1
Average: 1 (1 vote)
07. januar 2014
Virkelig dårligt kodet, og fungerer ikke ordentligt ved mange ordrer. App'en laver utroligt mange kald til e-conomic og belaster vores dedikerede server grundet den ringe kilde kode. Kan ikke anbefales til større shops.
Erik
5
Average: 5 (1 vote)
20. oktober 2013
E-conomic integrationsmodul er et fint lille program der kommunikerer mellem e-conomic og dine prestashops. Modulet sørger for at bestillinger bliver sendt til det ønskede sted i e-conomic, hvilet sparer en masse til i forhold til at skulle oprette nye kunder og fakturaer. Programmet er købt og installeret på få minutter. Herefter er der lige et par detaljer der skal rettes til. Fx skal e-conomic lige have fortalt at der ikke skal beregnes moms af portoen. Har man flere butikker skal kundenumre og produktnumre indstilles så de ikke kolliderer. Alt sammen rimelig logisk og overstået på få minutter. Man kan anvende programmet til flere prestashops hvis de ellers løber under samme CVR nummer. Desuden er der mulighed for lidt venlig vejledning direkte fra producenten Kjeld.
jacob
5
Average: 5 (1 vote)
20. oktober 2013
Super
Tom Nygaard
5
Average: 5 (1 vote)
13. juni 2012
Vi har købt denne APP og er yderst tilfreds. Den sparer os for en masse tid. Ordrerne som oprettes i PrestaShop overføres automatisk til Economic. Vare som oprettes i PrestaShop oprettes også automatisk i Economic. Kjeld som har udviklet denne APP, var også meget åben over for nogle tilpasninger som vi gerne ville have lavet, således at det kom til at passe 100% til vores behov. Vi kan kun anbefale dette produkt.
Kundeservice

+45 41 56 37 44
kjeld@mail4us.dk

Udvikler
Butikkis Moduler
Rørkær 27
2765 Smørum
Danmark
+45 41 56 37 44
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer