Forudsætninger
Demands: 
Shipmondo-konto
e-conomic-aftale

Shipmondo

Udvalgt
Af: Shipmondo
Få nem og billig fragthåndtering til din virksomhed
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Importér e-conomic-ordrer til Shipmondo
  • Opret forsendelser og klargør pakkelabels med ét klik
  • Send tracking og advisering til dine kunder
  • Mulighed for køb af billig pakkeporto der hvor du ikke har din egen fragtaftale
  • Gratis plug ’n' play integration til din webshop sparer dig tid på klargøring af pakkelabels
  • Send personlige SMS adviseringer og e-mails til dine kunder
  • Tracking på alle dine forsendelser
  • Gratis support på både telefon og e-mail
Beskrivelse
Uanset om din virksomhed er stor eller lille, finder du rigtige fragtløsning for din virksomhed her. Med Shipmondo kan du samle alle dine fragtaftaler og let administrere dine pakker fra ét system. De understøtter bl.a. Bring, DAO, GLS, PostNord og Danske Fragtmænd. Du kan nemt og billigt sende pakker gennem Shipmondo, selv hvis du ikke har din egen fragtaftale. Har du din egen fragtaftale med en eller flere transportører, kan disse blive opsat på din konto. Med Shipmondo bliver dine e-conomic-ordrer automatisk overført til Shipmondo, og du kan med ét klik booke fragt og udskrive dine pakkelabels. Du kan også opsætte en bogføringsintegration, der vil overføre dine håndterede ordrer/fakturaer tilbage til e-conomic. Du kan selv vælge om det er dine fakturaer eller ordrer, der skal overføres til Shipmondo.

Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Finn Andrea
5
Average: 5 (1 vote)
24. oktober 2016
e-consultic.dk
Dette er den bedst udviklede og mest gennemtænkte app til e-conomic. Mine bedste anbefalinger.
Allan Kjær
4
Average: 4 (1 vote)
09. april 2015
Arbejder kun via MacBook og det kan Pacsoftonline IKKE uden et par ekstra manuelle rutiner hver gang. Pakkelabels.dk er utroligt meget enklere at benytte og importerer automatisk åbne fakturaer hvert kvarter. Det giver en lidt bøvlet rytme, at pakkerne skal stå åbne indtil data er overført, men det kompenseres af, hvor meget bedre løsningen er ift. Pacsoftonline. Priserne er også betydeligt bedre. Jeg har handlet med PostDanmark på deres BTBDK3 prisliste, der gælder ved 1.000 pakker eller flere årligt. Alligevel sparer jeg 20% på småpakker med omdeling, 12% på 1-5 kg og 18% på 5-10 kg. Og så slipper jeg også for det månedlige fakturagebyr! Vælger jeg GLS pakker, så er besparelsen betydeligt højere, men skal også leve med en dags ekstra leveringstid. GLS henter pakker i deres pakkeshops om formiddagen. Helt uforståeligt! Pakkelabels.dk fungerer som et taletidskort. Jeg sætter penge ind via kreditkort, og kan løbende sende pakker. Integrationen med E-conomic er OK - lidt langsom - men stadig klasser over Pacsoftonline fra PostDanmark. Det er fremragende i samme system at kunne vælge GLS hhv. PostDanmark. Den sidste stjerne vil komme, hvis integrationen f.eks. kom ned på 5 minutter OG der også kommer et valg for de manglende 10-15 kg pakker.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer