Shopbox

Udvalgt
Af:Shopbox
Cloud-baseret kasseløsning, som forenkler dine forretningsprocesser
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Et device i tablet-form
Evt. pengeskuffe, alm. printer og køkkenprinter, scanner
Terminal hvis man vil tage dankort

Shopbox

Udvalgt
Af: Shopbox
Cloud-baseret kasseløsning, som forenkler dine forretningsprocesser
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Få enklere forretningsprocesser
  • Maksimér indtjeningen
  • Arbejd med et simpelt og intuitivt system
  • Foretag avanceret salgsanalyse
  • Minimér madspild
  • Spar tid på administration
  • Få hurtige transaktioner
Beskrivelse
Shopbox er en cloud-baseret kasseløsning, som giver virksomhedsejere mulighed for at forenkle forretningsprocesser og maksimere indtjeningen. Den iOS- og Windows-baserede app indeholder alle funktioner, som restaurant- og forretningsejere har brug for: Kassesystem, lagerstyring, medarbejdersystem, e-shop, kundeprogram og online booking af borde. Appen giver samtidig adgang til real-time data, som muliggør konstant optimering af forretningen. Shopbox’ vision er at give forretningsejere bedre forudsætninger for at tage beslutninger: Minimere madspild, spare tid på administration, give enestående kundeservice ud fra den enkelte kundes behov og altid have det optimale antal medarbejdere på arbejde – hver eneste dag. Appen indeholder primært et kassesystem med nem, intuitiv og hurtig check-out for medarbejdere og kunder. Derudover har den salgsdata der gør det muligt at optimere bundlinjen med diverse analyser, samt medarbejder- og kundeoversigt. Udgifter trækkes automatisk fra når billeder af kvitteringer uploades, og når dagsafslutning laves kører alting automatisk.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer