tracezilla

Udvalgt
Af:tracezilla ApS
Effektiv lagerstyring til din fødevarevirksomhed
5 af 5 (7)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Abonnement hos tracezilla
e-conomic-aftale

tracezilla

Udvalgt
Af: tracezilla ApS
Effektiv lagerstyring til din fødevarevirksomhed
5 af 5 (7)
Det kan du
  • Nem lot-styring af lageret
  • Altid sporbarhed af alle varer
  • Understøtter produktion og handel med alle typer fødevarer
  • Nøjagtige og detaljerede kostpris- og lagerværdiberegninger
  • Automatisk økologiregnskab
  • Effektiv planlægning og forecasting
  • Automatisk oprettelse af dokumenter som ordrebekræftelser og følgesedler, der kræves af en fødevarevirksomhed
Beskrivelse
tracezilla er en abonnementsbaseret ERP-løsning (ordre- og lagerstyring), der kan tilpasses alle typer fødevarevirksomheder og som hverken kræver installation eller store investeringer. Du køber dine varer på lager, producerer eventuelt af dem og sælger dem igen – altid med fuldt overblik, sporbarhed og gennemsigtighed. Med tracezilla er det nemt at leve op til de krav om dokumentation og sporbarhed, der stilles fra myndigheder, kunder, certificeringsorgan og forbrugere. tracezilla automatiserer og optimerer arbejdsgange, der typisk er meget tidskrævende og frigiver dermed tid i din virksomhed. tracezilla er udviklet i tæt samarbejde med fødevarevirksomheder inden for et bredt spektrum af fødevareprodukter. Med tracezilla kan du producere på baggrund af opskrifter, og du kan have flere slutprodukter på dine opskrifter, så eventuelle biprodukter af produktionen kan indgå i andre produktioner.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
5 af 5 (7)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
tracezilla
Udvalgt
Af: tracezilla ApS
Effektiv lagerstyring til din fødevarevirksomhed
Mads S
5
Average: 5 (1 vote)
09. november 2020
Berrifine A/S
Kan varmt anbefale Tracezilla. Systemet er intuitivt, let at sætte op, samt ekstremt nemt at arbejde med og til en yderst rimelig pris. Vi har været igennem et længere forløb med afdækning af forskellige behov og muligheder og kan slå fast at dags dato findes der ikke et bedre og billigere system til fødevarevirksomheder der ønsker lagerstyring, produktion, fuld sporbarhed og en nem integration til e-conomic.
Peter jelsted
5
Average: 5 (1 vote)
10. februar 2020
Musicon Mikrobryggeri Aps
Lykkelig, jeg fandt Tracezilla, inden de officiellet var som app her og stadig var i beta. Udvikler forlaget udviklingsplan og den blev fulgt og mere til. App virker super fint og man får hurtig fornemmelsen af kontrol. Godt til øko og lagerstyring.
Marie Nielsen
5
Average: 5 (1 vote)
05. februar 2020
Møllerup Brands
Tracezilla er et super godt værktøj, når man skal kunne følge en vare helt fra start og til slut. Sporbarheden er virkelig god, og man sparer meget tid på at bruge systemet. Jeg kan varmt anbefale systemet. Vi har været med fra starten og været med til at rette Tracezilla til, således vi kan bruge det i vores 3 selskaber som er koblet op på systemet.
Mette Grøndahl
5
Average: 5 (1 vote)
05. februar 2020
ISH ApS
Vi er utroligt glade for Tracezilla og kan absolut anbefale andre at benytte det. Vi blev taget rigtig godt imod af Tracezilla Teamet, som har guidet os tålmodigt igennem hele opstartensperioden, hjulpet os med import af al data og har faktisk holdt os i hånden hele vejen. Serviceniveauet er højt og vi får altid hurtig hjælp til de spørgsmål og udfordringer, som der selvfølgelig er de første par måneder. Systemet er bygget op, så det er hurtigt at tast nye ordrer eller registrere nye partnere, uanset om vi sidder hjemme foran computeren eller om vi er på farten og derfor registrerer via telefon/tablet. Via de forskellige rapporter har vi et godt overblik over omkostninger og salg. Kort sagt: Alt ved Tracezilla er nemt og ligetil, og systemet kan alt hvad vi skal bruge.
Kristian S. Ottesen
5
Average: 5 (1 vote)
04. februar 2020
Nordisk Tang
Vi bruger appen til lagerstyring, økologikontrol (regnskab), ordreafgivelse (kunder og leverandører). Det fungerer helt fantastisk, og så er der altid super support. Det eneste program jeg kender til hvor der stort set er taget højde for alle aspekter af fødevareproduktion.
Morten
5
Average: 5 (1 vote)
04. februar 2020
North Retail
Super god app. Nem at bruge og god kundeservice.
Jesper Schmith Kampmann
5
Average: 5 (1 vote)
04. februar 2020
Feel Good Company ApS
Integrationen fra Tracezilla til economic kører smidigt og problemfrit for os, og supporten på selve systemet har altid været god. Systemet er nyt, men udvikles løbende, hvorfor vi har oplevelsen af at vi får større værdi for vores abonnement, jo længere vi har kørt med systemet. Vi vil gerne anbefale systemet til fødevarevirksomheder der har brug for en effektiv måde at styre deres forretning på.
Kundeservice

+45 81 11 10 34
info@tracezilla.com

Udvikler
tracezilla ApS
Skæringvej 88
8520 Lystrup
Danmark
+45 81 11 10 34
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer