Forudsætninger
Demands: 
e-conomic aftale
Wallmob aftale

Wallmob POS

Af: ExtendaRetail
Det intelligente og nemme kassesystem
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Nemt og billigt kassesystem til din iPad
  • Få overblik over alle salgs-, lager- og ordredata
  • Forbind kasseapparat med e-conomic og Magento
Beskrivelse
Wallmob POS-appen sikrer dit kasseapparat fuld fleksibilitet, nem betjening og med integration til e-conomic regnskabsprogram bliver det let som en leg at føre en succesfuld forretning. Få en helt ny indsigt i salg, varer og kunder og en helt ny måde at sælge på. Med integrationen mellem Wallmob og e-conomic kommer du til at spare en masse tid på tastearbejde. Alle dine salgsdata fra din butik bliver automatisk overført til e-conomic. Samtidig har du mulighed for at styre dit lager i e-conomic. Wallmob POS har et nemt og overskueligt web-backoffice, hvor du kan overvåge butikkens salg og trække rapporter i CSV og PDF til overskuelig og brugbar rapportering. Wallmob POS er udviklet specielt til dig og din forretning og lægger i høj grad vægt på brugervenlighed, hvorfor det også er utrolig vigtigt for Wallmob, at du ikke skal koncentrere dig om andet end dine kunder. Når du første gang har indtastet dine kreditkortoplysninger i web-backoffice, så betaler du automatisk for din licens hver måned og slipper dermed for besværet med fakturering.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Kim
1
Average: 1 (1 vote)
02. november 2016
Neptun
Isoleret set virker POS appen OK, men hardware pakken er meget svær at sætte op, og integrationen er meget begrænset og mangelfuld. Vi kunne slet ikke bruge Wallmob og har spildt rigtig mange penge på tid og hardware. I stedet har vi valgt at bruge salgsmodulet i e-conomic som "kasse" med en stregkode scanner til hurtigt at oprette varelinjer. Det fungerer derimod overraskende godt ;o)
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer