Warehouze

Af:RS Software ApS
Tidsbesparende lagerstyring med automatisk indkøbsstyring
5 af 5 (3)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Warehouze-abonnement
e-conomic-aftale

Warehouze

Af: RS Software ApS
Tidsbesparende lagerstyring med automatisk indkøbsstyring
5 af 5 (3)
Det kan du
  • Reducér jeres tidsforbrug gennem fokus på workflow og brugervenlighed
  • Få intelligent og automatisk indkøbsstyring
  • Reducér jeres lagerbeholdninger og øg jeres omsætningshastighed.
  • Få mulighed for at arbejde med styklister, variantstyring, fordeling af fragt, gebyrer og andre omkostninger på jeres indkøbsordrer
Beskrivelse
Warehouze holder styr på jeres lager og gør indkøbsstyring til en ”leg”. Warehouze har fokus på at I som brugere skal spare mest mulig tid og systemet er derfor bygget op omkring workflows. Warehouze er et lager, ordre- og indkøbsstyringssystem, som forenkler og automatiserer jeres processer i forbindelse med styring af lager, indkøb samt pluk og pakning af salgsordrer. Den intelligente og automatiske indkøbsstyring tager udgangspunkt i min/max beholdninger, historisk salg og regler omkring minimum ordrestørrelse. Opsamling af data giver gennemsigtighed, og I kan træffe eksplicitte valg på baggrund af data og dermed opnå en øget omsætningshastighed, samt undgå en øget lagerværdi og stigning i antallet af restordrer.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
5 af 5 (3)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Martin Lee Petterson
5
Average: 5 (1 vote)
11. marts 2021
https://headsets.nu
Simpelt, og nemt at implementere med resten af vores systemer. God dialog med Warehouze omkring opstart. Kan klart anbefales.
Habib
5
Average: 5 (1 vote)
23. november 2020
Danish trade
Mega smart og overskueligt lager system. supporten er helt i top og de altid klar på at løse udfordringer der opstår ved opstart.
Steffen W
5
Average: 5 (1 vote)
20. december 2019
Gubbies
Vi har benyttet lagerstyringen fra Warehouze i noget tid efterhånden og det er meget overskueligt og lige til at komme igang med. Temaet bag Warehouze er intet mindre end fantastisk. Specifikke ønsker og forslag til forbedringer på systemet bliver hurtigt implementeret og til en del af systemet. Det er mega fedt og noget som Vi hverfald ikke har oplevet andre steder. De varmeste anbefalinger herfra.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer