EasyMe

Hero sub title: 
Sæt al bogføring fra EasyMe på 100% autopilot med e-conomic
App bedømmelse
5 hjerter (2 brugere)

Fordele ved denne app

  • Opretter, bogfører og udligner automatisk fakturaer og betalinger
  • Laver automatisk kreditnotaer ved annulleringer af bookinger
  • Kan mappe dine ydelser direkte til varer i e-conomic

Denne app kræver

  • e-conomic-aftale
Appen er en del af:

Hvad kan du med EasyMe-appen?

Integrationen mellem EasyMe og e-conomic sætter det daglige bogholderi 100% på autopilot. EasyMe sørger for at give e-conomic besked om fakturaer, betalinger og kreditnotaer, og får alt bogført, hvor det skal. Du har mulighed for at lave en særdeles dyb integration og koble dine ydelser i EasyMe direkte op på varer i e-conomic, samt oprette forskellige betalingsformer i EasyMe, som automatisk bogfører til forskellige konti i e-conomic.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

EasyMe ApS
Schlegels Allé 5
1807 Frederiksberg
Denmark

Sådan fungerer appen fra EasyMe:

Integrationen af EasyMe og e-conomic klares stort set med et klik. Du skal blot acceptere, at EasyMe må få adgang til din e-conomic-konto, og så er du faktisk igang. Hvis du vil styre integrationen strammere kan du direkte i EasyMe koble de forskellige dele af dit booking-system sammen med varer og konti i e-conomic.

 

 

Alexa Peary

| PEARY

5
Din bedømmelse: 5
04. DECEMBER 2018
Denne app er fantastisk. Den har sparet mig for rigtigt mange timers administration. Alt det, som jeg før skulle ind i forskellige systemer og lave udskrifter af, for at kunne bogføre posterne manuelt, tog oceaner af tid. Og jeg havde glemt fra gang til gang, hvor det var, jeg skulle hente de bilag i de forskellige systemer, som jeg skulle bruge. Med deraf følgende irritation. I dag er alt omkring min omsætning sat på autopilot, og jeg skal blot sørge for at sælge mine ydelser og servicere mine kunder, så sørger EasyMe og E-conomic i fællesskab for, at alt bliver faktureret og bogført, og jeg kan følge med dagligt i, hvordan min økonomi ser ud i firmaet. Appen var nem at sætte op, og derefter kan jeg glemme alt om den. Igen: Fantastisk app! Kan absolut anbefales, hvis du vil være fri for en masse administration og manuel bogføring.

Andreas Buus

| ABFys og Sportsklinik

5
Din bedømmelse: 5
03. DECEMBER 2018
Integrationen mellem EasyMe og E-conomic har lettet min bogføring helt vildt. Alt kører nu på auto, så indbetalinger bogføres automatisk. Det samme gør gebyrer fra Stripe. Jeg er derfor nået ned på et niveau i bogholdning, der gør at jeg har opsagt min bogholder og klarer den smule der skal laves manuelt selv.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Illustration, mand med computer

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din inbakke (eller spam-mappe) med det samme.