Wannafind Hosted Shop

Sub title

Automatisk ordre/kunde-app med SaaS Webshop-system
App bedømmelse
4 hjerter (3 brugere)

Fordele ved denne app

  • Oprette ordrer fra webshoppen automatisk i e-conomic
  • Synkronisere alle webshoppens produkter, varianter, debitorer, ordrer m.m. med e-conomic hvert 15. minut - uden at gøre din webshop langsom

Denne app kræver

  • e-conomics gratis API (se her, hvordan du tilvælger det)
Appen er en del af:

Automatisk ordre/kunde-app med SaaS Webshop-system

Med denne app sparer du tid på bogføring, da webshoppen synkroniserer varer, kunder og ordrer til e-conomic. Wannafind.dk A/S har udviklet en app mellem en webshop og e-conomic. Produktet hedder Hosted Shop og anvender al den funktionalitet, der tilbydes gennem e-conomics API.  

Prøv e-conomic gratis i 14 dage.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

Wannafind.dk A/S
Danmarksvej 26
8660 Skanderborg
Denmark

Indbygget i Hosted Shop

Appen er hurtig at ”koble på” webshoppen, da den er indbygget direkte i Hosted Shop-produktet. Dette betyder samtidig, at du sparer alle udviklingsomkostningerne – du betaler blot en fast pris pr. måned for leje af modulet.

Mere tid til det forretning handler om: kunderne

Appen giver webshopejeren mere tid til kunder og produkter, da bogføringen forenkles og du slipper for at oprette kunder og ordrer manuelt.

Kører automatisk med synkronisering hvert 15. minut

Modulet fungerer 100% automatisk. Det betyder, at du ikke er tvunget til selv at aktivere det.

En anden helt afgørende faktor er, at det kører helt uafhængigt af din webshop. Det betyder, at appen ikke gør din webshop langsom. Læn dig blot tilbage, og lad modulet oprette ordrene automatisk.

Appen kører en såkaldt ”rutine” hvert 15. minut. Her synkroniseres alle webshoppens produkter, varianter, debitorer og ordrer. Hvis du vælger at aktivere lagermodulet i e-conomic, vil modulet også automatisk opdatere din lagerbeholdning i webshoppen.

Forbind Wannafind Hosted Shop og e-conomic

Vi har lavet en videoguide, der viser dig trin for trin, hvordan du klarer opsætningen af Wannafind Hosted Shop og e-conomic.

Sådan kommer du i gang med at bruge Wannafind Hosted Shop sammen med e-conomic

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du er blevet interesseret i at afprøve integrationen, kan du bestille en demo af Hosted Shop her. Demoen indeholder alle moduler, herunder e-conomic-appen.

Hvis du ikke er e-conomic kunde i forvejen, kan du benytte en e-conomic demo til at teste Hosted Shop integrationen med.

Følg opsætningsguiden i Hosted Shops manual, og du er hurtigt i gang.

Rikke Christensen

3
Din bedømmelse: 3
06. FEBRUAR 2014
Dejligt med et nemt økonomi system. Ville dog ønske at hele ens salg for dagen kunne overføres automatisk til economic, så det ikke var hver eneste faktura jeg skulle bogføre. Det ville spare mig for mange timers regnskab om måneden.

Jeannette Poulsen

4
Din bedømmelse: 4
05. FEBRUAR 2014
Det mindsker utrolig meget arbejde at have integrationen mellem e-conomic og wannafind. Ordrer opdateres automatisk og lageret er hele tiden up to date. Hvilket er meget anvendeligt når man både har butik og webshop.

Elsebeth Ingemann

5
Din bedømmelse: 5
05. FEBRUAR 2014
Integrationen med E-conomic hjælper til med 100% kontrol over lagerbeholdningen og bogføringen af produkterne, så vi kan koncentrere os om andre ting i shoppen. Et for os, fuldstændigt uundværlig værktøj.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.