PrestaShop-app til e-conomic regnskabsprogram

Hero sub title: 
Overfør ordrer fra PrestaShop
App bedømmelse
4.6 hjerter (11 brugere)

Fordele ved denne app

  • Ordrer, varer og kunder overføres automatisk til e-conomic
  • Modulet kan køres fra et cron job.
  • Ingen løbende omkostninger

Denne app kræver

  • Webshop hos PrestaShop
  • e-conomic aftale
  • Modulet virker med PrestaShop 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6 og 1.7
Appen er en del af:

Hvad kan du med PrestaShop appen?

En ordre fra PrestaShop kan overføres til e-conomic regnskabsprogram via en knap i back office. Det er også muligt at lade modulet overføre ordrer automatisk via et cron job. Kunder kan identificeres med et nummer eller e-mail-adresse. Varer identificeres med ID fra PrestaShop (plus et offset) eller reference.

Der medfølger en manual i PDF-format på dansk og engelsk. Modulet kan automatisk send fakturaen fra e-conomic til kunden, når ordren er overført.

Prøv e-conomic gratis i 14 dage.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

Kjeld Egevang - freelance
Denmark

Sådan virker PrestaShop appen

Modulet forbindes til e-conomic og overfører ordrer og kreditnotaer, der endnu ikke er blevet overført. Hvis e-conomics lagermodul er tilkøbt, kan modulet bruge webhooks, så lagerstyringen sker i e-conomic.

Ordrerne overføres enten som ordre eller igangværende faktura. En ordre kan automatisk blive opgraderet til igangværende faktura og den igangværende faktura kan automatisk blive bogført.

Sådan kommer du i gang med PrestaShop appen

Klik på linket "helt app" og følg instruktionerne på hjemmesiden.

 

 

Armin

| print-it.dk

5
Din bedømmelse: 5
13. JANUAR 2019
Modulet virker som det skal. Lynhurtig og god support fra Kjeld - udvikleren. Tak

Jonas Lyngholm

5
Din bedømmelse: 5
14. JANUAR 2018
Super velfungerende tilføjelse og som altid super support fra udvikleren. Der er et par mulige faldgruber ift. opsætningen, men når man blot sikrer sig, at alt er sat rigtigt op - så spiller det bare!

Rikke Bøgelund

5
Din bedømmelse: 5
12. SEPTEMBER 2017
Super app der fungerer og usædvanlig god service.. Jeg havde et indstillingsproblem i shoppen, som support fiksede i løbet af meget kort tid. Kan helt sikkert anbefales.

Jacob Christiansen

| Vertical Cph ApS / www.democratiquesocks.com/shop

5
Din bedømmelse: 5
06. JANUAR 2016
Tak for en super app og altid super service.

Jacob

5
Din bedømmelse: 5
26. AUGUST 2014
Kjeld er altid klar på at hjælpe, hvis du har nye ideer. Har virket perfekt i snart 2 år.

Dennis Drejer

5
Din bedømmelse: 5
20. AUGUST 2014
Denne integration har sparet mig og mange timers tastearbejde og mange timers programmering, jeg har kunnet udvidde modulet, så det blev tilpasset mine krav!

Lasse Bang

5
Din bedømmelse: 5
22. JANUAR 2014
Denne app bruger jeg på 2 af mine shops og har prøve mange forskellige og de har bare ikke fungeret optimal, her spiller det hele som det skal! Og altid super hurtig besvarelse på support hvis du har spørgsmål, fundet fejl eller blot hvis du har fucket op i det så hjælpes der gerne!

Tobias

5
Din bedømmelse: 5
08. JANUAR 2014
I have been using this app since 2012 and is really happy with it. My current version of Prestashop is 1.5.2.0. It does what is is supposed to and so far i have i have nothing to complain about. When i first set it up i needed som help and Kjeld was really fast and helpful in his replies. I have received several app updates since then and they have been working without problems aswell. I can recommend this app to anyone who are running Prestashop and wants to automate the booking of orders in E-conomic!

Michael

1
Din bedømmelse: 1
07. JANUAR 2014
Virkelig dårligt kodet, og fungerer ikke ordentligt ved mange ordrer. App'en laver utroligt mange kald til e-conomic og belaster vores dedikerede server grundet den ringe kilde kode. Kan ikke anbefales til større shops.

Erik

5
Din bedømmelse: 5
20. OKTOBER 2013
E-conomic integrationsmodul er et fint lille program der kommunikerer mellem e-conomic og dine prestashops. Modulet sørger for at bestillinger bliver sendt til det ønskede sted i e-conomic, hvilet sparer en masse til i forhold til at skulle oprette nye kunder og fakturaer. Programmet er købt og installeret på få minutter. Herefter er der lige et par detaljer der skal rettes til. Fx skal e-conomic lige have fortalt at der ikke skal beregnes moms af portoen. Har man flere butikker skal kundenumre og produktnumre indstilles så de ikke kolliderer. Alt sammen rimelig logisk og overstået på få minutter. Man kan anvende programmet til flere prestashops hvis de ellers løber under samme CVR nummer. Desuden er der mulighed for lidt venlig vejledning direkte fra producenten Kjeld.

jacob

5
Din bedømmelse: 5
20. OKTOBER 2013
Super

Tom Nygaard

5
Din bedømmelse: 5
13. JUNI 2012
Vi har købt denne APP og er yderst tilfreds. Den sparer os for en masse tid. Ordrerne som oprettes i PrestaShop overføres automatisk til Economic. Vare som oprettes i PrestaShop oprettes også automatisk i Economic. Kjeld som har udviklet denne APP, var også meget åben over for nogle tilpasninger som vi gerne ville have lavet, således at det kom til at passe 100% til vores behov. Vi kan kun anbefale dette produkt.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.