SmartTID

Hero sub title: 
Tidsregistrering til produktion, transport og logistik

Fordele ved denne app

  • Brugervenlig væghængt terminal og/eller app til smartphone
  • Integration til dit lønsystem
  • Integration til e-conomic

Denne app kræver

  • SmartTid-abonnement
  • e-conomic-aftale
Appen er en del af:

Hvad kan du med SmartTID-appen?

SmartTID er en dynamisk løsning til tidsregistrering af dine ansatte. SmartTID har en overenskomstmotor som håndterer alle overenskomster inkl. de lokalaftaler og regler der gælder for netop dine ansatte.

Med integrationen til e-conomic regnskabsprogram, kan systemet overføre jeres projekter og/eller salgsordrer til SmartTID. I SmartTID stempler den enkelte medarbejder ind på en operation fx. standse, svejse, male, montere og pakke. De registrerede timer tilbageføres automatisk til e-conomic, hvilket giver dig et samlet overblik på tidsforbrug og økonomi.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

SmartTID
Østerbrogade 11
7200 Grindsted
Denmark

Sådan fungerer appen fra SmartTID:

I SmartTID registrerer de enkelte medarbejdere sig når de kommer og går. Det giver SmartTID-appen mulighed for at spørge dem om, hvorfor de kommer for sent, går for tidligt og hvorfor de ikke var på arbejde i går.

SmartTID kan også håndtere selvvalgte tillæg som fx diæter, udkald, kørte kilometer osv. De spørgsmål og svarmuligheder der sættes op i SmartTID, styres af profiler som tilknyttes den enkelte medarbejder.

Alle registreringer i SmartTID, havner i en kladde hvor værkfører eller lønmedarbejdere har mulighed for at rette og endelig godkende registreringerne. Kladden har en smiley-ordning som gør, at det er nemt at spotte afvigelser eller fejl.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.