SmartWeb Shop

Sub title

SmartWeb kan nemt forbindes med e-conomic
App bedømmelse
5 hjerter (6 brugere)

Fordele ved denne app

  • Automatisk synkronisere ordrer fra webshop til regnskabsprogram
  • Spare tid og penge på bogføring
  • Vide, at når en vare er udsolgt i e-conomic, vil den også være udsolgt i webshoppen
  • Du kan slå integrationen til/fra uden at berøre nuværende opsætning
  • Komme i gang på 1 time

Denne app kræver

  • Abonnement på SmartWeb Shop med e-conomic modul
Appen er en del af:

SmartWeb kan nemt forbindes med e-conomic

SmartWeb-app er udviklet i tæt samarbejde med kunder og bogføringsvirksomheder, med fokus på at designe den optimale løsning, der dækker alles behov.

Med den fuldt automatiserede SmartWeb-app, får den digitale købmand mere tid til forretning og markedsføring – altså det han er god til.  

Prøv e-conomic gratis i 14 dage. 

Icon

Smartweb logo
Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

SmartWeb.dk
Dalsagervej 25
8250 Egå
Denmark

Sådan fungerer appen

Hvert 15. minut kører appen en "rutine", hvor den synkroniserer alle webshoppens produkter, varianter, debitorer og ordrer. Hvis du har aktiveret lagermodulet i e-conomic, vil appen ligeledes automatisk opdatere webshoppens lagerbeholdning.

Da e-conomic og og din SmartWeb webshop kører uafhængigt af hinanden, vil den omfattende dataudveksling ikke gøre din hjemmeside langsommere.

Alt er 100 % automatisk.

Hvad kan jeg med SmartWeb?

Med dette webshopsystem kan du sælge dine produkter online uden at røre en finger. Udviklingen af systemet er sket i tæt samarbejde med brugerne, hvilket gør det nemt at bruge.

Selvom systemet er let at bruge, indeholder det alligevel alle de nødvendige funktioner som du skal bruge for at drive en professionel webshop. Fx har systemet allerede indbygget online betaling og Google Analytics, samt en masse andre features.

Hvordan kommer jeg i gang?

For at komme i gang med appen skal du kontakte SmartWeb eller en af vores forhandlere. Appen er 100% automatisk, hvilket betyder, at du ikke selv er nødt til at sætte den i gang.
 

Carsten Holm ejer webshoppen helsehelse.dk. Hør hvilke fordele han får, ved at forbinde SmartWeb og sit regnskabsprogram

Sebastian Petersen

5
Din bedømmelse: 5
15. JANUAR 2013
Servicen er helt i top hos Smartweb ! Og deres kompetencer er helt i top, vi fik præcis det specialudviklede shopsystem vi havde brug for. Sammenkoblingen med e-conomic er nem og smertefrit, og de har rigtig godt styr på det hos Smartweb. Men risikerer ingen uforudsedte hendelser. Smartwebs e-conomic integration har stort set ingen mangler! Vi havde et par meget få ting der lige skulle tweakes for at det spillede 100%, men det lavede de helt perfekt og endda gratis oveni den samlede opgave.

Ninoslav Miskovic

5
Din bedømmelse: 5
09. AUGUST 2012
En integration til et økonomi system er vigtig for en virksomhed, og det skal bare fungere, uden at man skal holde øje med det. Det gør Smartweb integrationen!

Stine Knudsen

5
Din bedømmelse: 5
02. AUGUST 2012
Innovativ webshop Vi har skiftet over til en Smartweb shop og jeg er utrolig glad for denne shopløsning, og jeg har allerede sparet en masse tid i forhold til min gamle shop. Vores smartweb shop er koblet sammen med vores butikssystem Ajoursoft så kunderne kan se om varen er på lager, og produkterne forsvinder fra webshoppen når de bliver udsolgt, så vi han en minimal vedligeholdes af systemet. Og vores økonomi syres af economic, hvilket gør det let at sælge vare, når man ikke skal bekymre sig om så meget andet. Smartweb er innovative og er med på de nyeste ting og udvikler konstant deres produkt så man er sikker på at man har en fremtidssikret løsning.

Aleta

5
Din bedømmelse: 5
14. MAJ 2012
Jeg har integreret min SmartWeb webshop med E-conomic og Lager modulet.Integrationen kører automatisk og overfører ordrer, debitorer og varer fra webshoppen til E-conomic. På den måde sparer jeg rigtig meget tid da jeg ikke skal taste alle ordrer og debitorer 2 gange. Jeg har også lager modul tilknyttet shoppen, det betyder at lagerantal automatisk overføres fra E-conomic Til shoppen. Vores løsning www.roomroomshop.dk er lavet i samarbejde med www.xlweb.dk.

Søren Jensen

5
Din bedømmelse: 5
11. MAJ 2012
Jeg har integreret min webshop fra SmartWeb med E-conomic og jeg sparer rigtig meget tid hver måned, da integrationen automatisk overfører ordrer, debitorer og varer fra webshoppen til E-conomic. Jeg har haft integrationen i mange år og den kører upåklageligt. Det var meget simpelt at komme i gang og SmartWebs service er i top - derfor gi'r det 5 stjerner. Jeg kan klart anbefale andre E-conomic kunder at benytte SmartWeb Shop.

Christopher Rasmussen

5
Din bedømmelse: 5
11. MAJ 2012
Vores SmartWeb Shop er fuldt integreret med E-conomic, hvilket letter vores administrative arbejde utroligt meget. Integrationen er nem i det daglige og har mange indstillingsmuligheder.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.