Overfør dine Magento webshopdata til e-conomic

Hero sub title: 
App fra TRIC Solutions sikre nem og sikker dataoverførelse
App bedømmelse
5 hjerter (10 brugere)

Fordele ved denne app

  • Automatiserer bogføring af ordrer og fakturaer fra din Magento webshop til e-conomic
  • Synkronisering af ordrer, kunder, lager m.m.

Denne app kræver

Appen er en del af:

2-vejs integration mellem e-conomic og Magento inkl. lagerstyring

Magento 2-vejs integration fra TRIC Solutions gør det muligt at optimere dine daglige processer mellem din Magento webshop og e-conomic regnskabsprogram. Du får bl.a. automatisk overførsel af ordrer eller fakturaer, bogføring af fakturaer og kreditnotaer, samtidig med at du har mulighed for at styre dit lager direkte fra e-conomic, hvis du bruger e-conomics lagerstyringsmodul.

Du kan læse mere om modulet hos TRIC Solution og prøve det gratis.

Du har også mulighed for at prøve e-conomic regnskabsprogram gratis i 14 dage.

Icon

Tric Solutions logo
Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

TRIC Solutions
C.W. Obels Plads 2, 2. th.
9000 Aalborg
Denmark

Funktioner med TRICs Magento-app


Overførsel og bogføring
Appen sørger for at overføre alle ordrer eller fakturaer/kreditnotaer helt automatisk, så du slipper for at bruge tid og ressourcer på at taste alle dine bilag. Du kan også få automatiseret bogføring af bilag i e-conomic med samme faktura- og kreditnotanumre som i Magento.

Layout- og debitoropsætning
Du bestemmer selv, hvilket e-conomic-layout, der skal på dine fakturaer, så du kan vælge tilpassede layouts til kunder i Danmark, EU eller udenfor EU.
Når du opretter en ny kunde i e-conomic er der mulighed for at få overført kunden til Magento og automatisk udsende en velkomst-mail.

Overførsel og oprettelse af varer
Når en faktura bliver overført fra Magento til e-conomic, bliver varen automatisk oprettet, hvis den ikke findes i forvejen. Du behøver derfor kun at oprette dine varer ét sted.

Lagerstyring
Hvis du har e-conomics tillægsmodul 'Lager', kan du styre dit lager fra e-conomic og synkronisere dette over i din Magento webshop, når der sker ændringer i beholdningen.

Overførsel til standard debitor og vare
Har du ikke behov for, at alle debitorer og varer bliver oprettet i e-conomic, kan du på forhånd specificere præcis hvilken debitor, og eventuelt hvilken vare, som alle debitorer/varer skal overføres til i e-conomic. Dette er yderst smart, hvis du eksempelvis ønsker, at alt salg fra webshoppen skal lægges under debitoren "Websalg" i e-conomic.

Betalingsgebyr, gavekort, bonuspoint, tillægsgebyr
Det er muligt at konfigurere, hvorledes gebyrer og gavekort skal håndteres i integrationen mellem Magento og e-conomic.

EAN-betaling

Integrationen spiller sammen med EAN-modulet fra TRIC Solutions, således at kunderne kan anføre EAN-oplysninger ved bestilling på webshoppen og oplysningerne bliver overført til elektronisk fakturering via e-conomic.

Sprog
Modulet har både dansk og engelsk sprogfil, der ganske let kan oversættes til andre sprog.

Kom godt i gang

Det er enkelt at installere appen via FTP, men TRIC Solutions hjælper dig gerne med at installere modulet på din Magento webshop. Du kan tilkøbe professionel installation ved bestilling. Efter køb får du adgang til gratis download af opdateringer.

TRIC Solutions har også lavet en praktisk brugervejledning til appen.

Steffen Woetmann

| Gubbies - sensing climbing

5
Din bedømmelse: 5
26. OKTOBER 2016
Fantastisk modul.... sparer os for så meget arbejde. De investerede kroner kommer mange gange igen i løbet af kort tid. Jeg vil anbefale modulet til alle der benytter Magento sammen med e-conomic. Uden tvivl. Tak for et fedt produkt.

Christian Dobel

5
Din bedømmelse: 5
23. FEBRUAR 2015
Har du behov for at overføre til e-conomic fra Magento, så er dette modulet for dig. En simpel installationsprocess og rigtig hurtig support (også efterfølgende), sikre at du kan regne med at dette modul bare virker. I en travl hverdag har man ikke tid til at bøvle med problemer - og slet ikke når det handler om ens faktura'er. Jeg har haft fat i supporten et par gange, bl.a. for at få opdateringsfilerne samt udvidet modulet og der er altid rigtig hurtig respons. Thumbs up herfra Christian Dobel /ActionVideo.dk

Kasper Bonvig

5
Din bedømmelse: 5
13. FEBRUAR 2015
Jeg fik installeret dette værktøj for lidt over et år siden og tingene har fungeret perfekt lige siden. Vi sælger både til firmaer, private og offentlige via ean, og der har ingen problemer været. Jeg kan også varmt anbefale at få Michael fra Tric til at installere det for dig. Det tog en lille uge, inkl. test, så spillede klaveret. De bedste anbefalinger herfra. Venligst Kasper Bonvig, www.bonvig.dk

Anita Lund Sørensen

5
Din bedømmelse: 5
11. FEBRUAR 2015
Tric Solutions har lavet den bedste løsning af integration mellem Magento og E-conomic. Kan 100% anbefales. Alt i et - og alt er muligt. Det at kunne alt fra samme platform er simpelthen uundværligt og der er overblik. Tric er altid klar med support. De er en meget meget dygtig samarbejdspartner.

Claus Steen Sørensen

5
Din bedømmelse: 5
11. FEBRUAR 2015
Super godt værktøj TRIC har lavet til Magento og e-conomic, det kører 100% perfekt lige som supporten fra TRIC is second to none. Kan kun anbefale en hver der bruger Magento og e-conomic til at få installeret denne løsning.

Hans Herluf Boisen

5
Din bedømmelse: 5
11. FEBRUAR 2015
Vi havde også synkronisering mellem vores tidligere regnskabssystem og vores hjemmesiden. Der oplevede vi synkronisering som noget meget mystisk, uhyre besværligt noget, som ofte fejlede. Efter vi skiftede til TRIC (magento + e-conomic) kører vores synkronisering bare som var det ganske let det hele. Dejligt!

Peter Munck

5
Din bedømmelse: 5
11. FEBRUAR 2015
Der er ingen tvivl. Tric Solutions har lavet den bedste integration mellem Magento og E-conomic. Den er yderst fleksibel, stabil og nem at installere/opsætte da der både medfølger en udførlig guide som trin fro trin tager dig igennem processen og fordi de yder 1st. klasses support. Derudover har Tric Solution som de eneste, gjort det muligt med fuldstændig automatisk bogføring og afsendelse af e-conomic fakturaer med ét klik fra Magento. Super lækkert og det sparer os mange administrationstimer hver eneste uge, som langt overstiger investeringen i deres modul.

Jim Jensen

5
Din bedømmelse: 5
11. FEBRUAR 2015
Super nemt og velfungerende modul. Bruger det på alle vores webshops og det fungere bare som det skal, lige som de øvrige Tric moduler. Vi havde for år tilbage da de kom med modulet, en bug med måden kreditnota blev lavet på, da vi gjorde den opmærksom på dette, løste de det med det samme. Så vi er super tilfredse med modulet.

Steen Mathiassen

5
Din bedømmelse: 5
11. FEBRUAR 2015
Max fed integrering - intet mindre! Har nu brugt denne løsningsmodel i over 2 år og kan kun sige, at jeg slipper den ikke igen... Mine daglige arbejdsgange er blevet effektiviseret og optimeret markant, så jeg ikke bruger mere tid end højest nødvendigt på lagerstyring og diverse statusrapporter. Så min klare opfordring skal lyde: Har du brug for et større overblik over din webshops økonomi og vil du gerne optimere daglige arbejdsprocesser? Ja, så få denne integration installeret ASAP - du vil ikke fortryde det :-)

Dennis Larsen

5
Din bedømmelse: 5
11. FEBRUAR 2015
Vi har benyttet TRIC's e-conomic/Magento modul i flere år nu og med stor succes. Dette modul, som de øvrige TRIC moduler vi benytter, fungere helt efter hensigten og tilbyder en række intelligente muligheder, som jeg ikke har set i lignende moduler. Det som imponerer mest, er dog stabiliteten. Modulet fejler, bogstavelig talt, aldrig. Kan kun anbefales herfra.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.