WIOsoft udlejningsprogram

Hero sub title: 
Nem styring af udlejningsprodukter

Fordele ved denne app

  • Overblik og bedre belægning
  • Undgå dobbelt booking
  • Direkte integration til e-conomic

Denne app kræver

  • e-conomic-aftale
  • Abonnement til WIOsoft med e-conomic-modul

Hvad kan du med WIOsoft-appen?

WIOsoft er en komplet softwarepakke til små og mellemstore udlejningsvirksomheder. Kunder og produkter indtastes i WIOsoft. Alle kontrakter og tilbud på udlejning oprettes i WIOsoft, som holder styr på hvad der er ledigt hvornår, hvad der skal ud af lageret, hvor ens ting er og hvad der kommer retur. Kontrakter kan derefter sendes ind i e-conomic og faktureres ud den vej.

Derudover indeholder WIOsoft en lang række funktioner til statistik, tracking og journalisering. WIOsoft er bygget op med en række dashboards, der giver nemt overblik over aktivitet og arbejdsopgaver omkring din virksomhed. WIOsoft indeholder derudover en række automatiske funktioner til e-mail, sms m.v.

Prøv e-conomic gratis i 14 dage. 

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

WIOsoft ApS
Dampfærgevej 2A
2100 København Ø
Denmark

Sådan fungerer WIOsoft-appen

Alle tilbud, ordrer og lejekontrakter dannes løbende i WIOsoft, som forestår den fulde lagerstyring og tracking af ens udlejningsprodukter. Når man gerne vil fakturere en lejekontrakt ud, trykker man "Overfør til e-conomic". Herefter oprettes en faktura baseret på kontrakten i e-conomic under "Igangværende faktura". Herfra overtager e-conomic. Kunder og produkter overføres løbende fra WIosoft til e-conomic, således at man undgår at skulle taste dobbelt. Således ligger al finans, fakturalayout, EAN-fakturering m.v. i e-conomic. WIOsoft fokuserer altså på lager- og ordredelen og overlader nemt og enkelt finansdelen til e-conomic.

 

 

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.