"Vi vil give magten tilbage til brugerne"

 

Oliver Storm, Product Owner, Visma e-conomic 

 
 
 
 
 
KOMMER I 2022:
forbedret Inbox og godkendelsesflow 

"Vi vil skabe den bedste brugeroplevelse på markedet"

I løbet af 2022 tager vi hul på nogle store forbedringer i Inboxen i e-conomic. Vi kommer til at skabe et mere fleksibelt system, så du kan få præcis det bogføring- og godkendelsesflow, der passer til dig. Hør vores Product Owner, Oliver Storm, fortælle mere om de kommende forbedringer i Inboxen og hvad de kommer til at betyde for dig.

 
 
 

Forbedringerne er sat i værk, takket være mange af jer, og jeres gode forslag. 

Send os dit forslag

Hvad bliver de største fordele?

Forbedringerne i Inboxen giver flere fordele, som bliver relevante for alle vores brugere. Og særligt dem med Smart Inbox vil kunne udnytte deres data til at automatisere bogføringen.

Med de nye forbedringer får du: 

 

 Forbedret og fleksibel godkendelse i Inboxen

 Et skræddersyet og personaliseret bogføringsflow 

 Højere automatiseringsgrad i regnskabet

 Mulighed for at opsætte regler for bilagshåndtering 

 Mere effektiv bogføring med færre fejl og mangler

 

 
e-conomic er altid lige ved hånden

 

Med forbedringerne vil vi give kontrollen tilbage til brugerne, så de selv bestemmer deres arbejdsflow. Vil du fx kun have godkendelse på e-fakturaer? Skal regninger under 100 kr. lande direkte i kassekladden med al data læst? Eller er der en bestemt bruger, som skal godkende specifikke leverandørfakturaer? Så vil du nemt kunne sætte det op.

Oliver Storm, Product Owner, Visma e-conomic
 

 

 
 

Hvad er der sket i 2021?

Der har været fart på udviklingen i e-conomic i 2021. Vi har lanceret en lang række mindre forbedringer i programmet i løbet af året.
Samtidig har vi lanceret nogle større produkter, som automatiserer dine arbejdsgange og letter samarbejdet mellem revisor/bogholder og virksomhedsejer.
De største forbedringer fra året er:

 
 
 • Bilagsanmodning

  Anmod nemt om manglende bilag direkte fra en postering. Anmodningen lander i vores mobilapp, hvor modtageren af anmodningen kan tage et billede af fx en kvittering og sende retur. Det er gratis, at oprette Bilagsindsendere, som kan besvare anmodninger. 
   
 • Bilagsmatch

  Få matchet dine bilag og posteringer automatisk. Med et enkelt klik bliver alle dine bilag automatisk vedhæftet til de rigtige posteringer, så du slipper for at gøre det manuelt og hurtigt kan få overblik over, hvilke posteringer der mangler bilag.
   
 • Smart Pay

  Få samlet bogføring og betaling i ét og samme system og slip for nøglekort og manuelle overførsler i netbanken. Med Smart Pay får du bedre overblik over dine leverandørbetalinger, som hurtigt kan godkendes via mobilen.
   
 • Optimeret Smart Inbox

  Vi har forbedret Smart Inbox, så scanninger nu er både hurtigere og mere præcis.
  Smart Inbox indlæser nu flere dokumenter ad gangen, så din ventetid bliver kortere. Og så har vi optimeret systemet bag, så du får mere præcise scanninger. 
   
 
 
 

I løbet af 2022 kommer der øget fokus på godkendelse og automatisering

Vi kommer ikke til at sætte farten ned i 2022. Der kommer endnu mere fokus på automatisering af arbejdsgange med forbedringerne i Inboxen. Det betyder, at du vil kunne skræddersy din proces for bogføring og godkendelse. Og forbedringerne til næste år bliver kun første spadestik for fremtidens e-conomic. Vores ambition er nemlig, at tilbyde dig de absolut bedste løsninger indenfor automatisering og digitalisering på markedet.

TIP: I e-conomic findes der faktisk en perfekt arbejdsgang, som automatiserer dine processer og sparer dig for dyrebar administrationstid. 

 
 
 

FAQ: Kommende Inbox forbedringer

 
 • Kan jeg selv beslutte hvilke bilag, der skal sendes til godkendelse?

 • Hvem kan jeg oprette som godkendere?

 • Hvor mange godkendere kan jeg tilføje?

 • Kan jeg selv vælge hvilke godkendere, der får notifikationer?

 • Kan jeg godkende eller afvise bilag inde i e-conomic?

 • Kan jeg kun indsende bilag direkte til Inboxen?

 • Hvordan kan jeg sikre mig, at jeg hører om de kommende forbedringer, når de lanceres i 2022

 

Send os dit forslag