Kom godt i gang med Workflows

Vejledning
I denne artikel gennemgår vi hvordan du opsætter Workflows ud fra en skabelon, eller hvordan du kan skræddersy et Workflow fra bunden, som passer præcis til dine behov.

Med Workflows får du kontrol over din arbejdsgang. Vil du kun have godkendelse på e-fakturaer? Skal programmet automatisk sende dine bilag til kassekladden? Inddele dine bilag i kategorier i inboxen? Eller er der en bestemt bruger, som skal godkende specifikke leverandørfakturaer? Så vil du nemt kunne sætte det op.

• Funktionen Workflows er inkluderet i pakkerne "Smart" og "Avanceret".

Sådan opsætter du et Workflow fra bunden

1. Åbn din Inbox, og tryk på Workflows-ikonet oppe i højre hjørne af skærmen
  2. Tryk på knappen "Opret nyt workflow", og vælg "Start fra bunden"
  3. Skriv et navn til Workflowet i feltet "Navn"
  4. Udfyld diverse felter i opsætningsvinduet, med reglerne for bilagshåndteringen i Workflowet
  5. Afslut ved at trykke på "Gem".
    • Hvad er en "Trigger"?
    • Hvad er en "Handling"?
Tip:
Hvis du kombinerer godkendelsesproces med “send til kassekladden”-funktionen, så vil bilag automatisk overføres direkte til den ønskede kassekladde, så snart bilaget er blevet godkendt, hvilket skaber en effektivt og automatiseret arbejdsgang.

Sådan opretter du et Workflow fra en skabelon

1. Åben din Inbox og tryk på Workflows-ikonet oppe i højre hjørne af skærmen
  2. Tryk på knappen "Opret nyt workflow" og vælg "Brug skabelon"
  3. Vælg en af skabelonerne fra enten "Basic" eller "Godkendelse"
  4. Skriv et navn til Workflowet i feltet "Navn"
  5. Kontrollér, om skabelonen passer til dine behov. ellers skal du lave eventuelle ændringer til den
  6. Afslut ved at trykke på "Gem".
    • Jeg ved ikke hvilken skabelon jeg skal vælge?
Tip:
Du kan få programmet til at oprette leverandører automatisk baseret på CVR-nr., som fremgår af leverandørfakturaer. Så opbygges et leverandørkartotek automatisk i takt med bogføringen og leverandørfakturaerne sendes automatisk til kassekladden