Admin central
Dit nye centrale overblik

 

Med Virksomhedsoverblik får du nu et mere detaljeret overblik
end nogensinde før - direkte i e-conomic. Skræddersy dit eget
personlige overblik og få en fleksibel arbejdsgang tilpasset dine behov.

Med Virksomhedsoverblik får du nu et mere detaljeret overblik end nogensinde før - direkte i e-conomic. Skræddersy dit eget personlige overblik og få en fleksibel arbejdsgang tilpasset dine behov.

 

Sådan bruger du Virksomhedsoverblik    

 
 
 
 
 

 

 
 
 

Bedre overblik. Større indsigt

 

Virksomhedsoverblik er det første skridt i retning af at give dig, som administrator i e-conomic, en mere fleksibel arbejdsgang, der matcher dine behov.
Nu kan du skræddersy dit overblik ved at skjule og vise kolonner efter eget behov, oprette dine egne kolonner og se data fra Inbox,
kassekladden og bankafstemning på den enkelte virksomhed.

 
 
 

3 gode grunde til at bruge Virksomhedsoverblik

 
 
 

Skræddersyet overblik

Detaljeret overblik, som du kan skræddersy
med personaliserede kolonner

Fleksibilitet og forbedret samarbejde

Meget mere fleksibilitet og et bedre samarbejde - både internt og med dine kunder

Effektiv administrativ proces

Få data fra dine kundeporteføljer ind i
e-conomic og minimér antallet af kliks

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Udviklet til jer -
og med jer

 

Virksomhedsoverblik er udviklet i samarbejde med - og til vores administratorer. Vi har lyttet til jeres ønsker og tilføjet nye funktioner, udviklet på baggrund af jeres input. Vi ved, at jeres kundebehov er forskellige. Derfor er Virksomhedsoverblik bygget op omkring fleksbilitet, der kan imødekomme jeres forskellige arbejdsgange og behov - i dag og i fremtiden.

 
 
 
 
 
 
 
 

Udviklet til jer -
og med jer

 

Virksomhedsoverblik er udviklet i samarbejde med - og til vores administratorer. Vi har lyttet til jeres ønsker og tilføjet nye funktioner, udviklet på baggrund af jeres input. Vi ved, at jeres kundebehov er forskellige. Derfor er Virksomhedsoverblik bygget op omkring fleksbilitet, der kan imødekomme jeres forskellige arbejdsgange og behov - i dag og i fremtiden.

 

Virksomhedsoverblik:
Vores anbefalede arbejdsgang

 
 
 
 
 
 
 
 

Trin 1:
Skræddersy dit eget
Virksomhedsoverblik

 

Klik på det nye Virksomhedsoverblik. Du kan skræddersy dit Virksomhedsoverblik ved at tilpasse dine kolonner. På den måde får du skabt det bedste overblik for dig. Via ‘vis’- og ‘skjul’-funktionen kan du skjule og vise kolonner efter eget behov.

Et godt råd er kun at vise de kolonner, du har brug for og skjule resten. Så har du hele tiden øje for de opgaver, som er vigtigst at tage sig af for dine kunder. 

 
 
 
 
 
 
 

Trin 2:
Planlæg dit arbejde
med et godt overblik

 

I dit Virksomhedsoverblik kan du under ‘Skjulte kolonner’ se bestemte datapunkter fra de enkelte virksomheder: herunder Inbox, kassekladden og bankafstemning. På den måde kan du hurtigt se, hvor meget arbejde, der ligger hos de enkelte virksomheder/kunder. Og så slipper du for at skulle logge ind på hver virksomhed for at kunne se denne information. 

Med overblikket over uafstemte bankposteringer, kassekladder og bilag i Inboxen, kan arbejdet nemt planlægges og koordineres internt. 

 
 
 
 
 

Trin 3: 
Opret dine
egne kolonner

 

Opret dine egne kolonner for at tilføje yderligere information til overblikket. F.eks. en note-kolonne, så alle med adgang til administrator-modulet kan se noter på virksomheder/kunder. Du kan også lave en kolonne med flere valgmuligheder i ‘Dropdown’-menuen, når du f.eks. skal angive en momsperiode for hver virksomhed eller lave en dato-kolonne til en deadline.

Vis de relevante kolonner og filtrer kolonner alt efter behov. Så får du det mest optimale overblik, hvor du kun ser informationer, som har betydning for den handling, du skal til at udføre. 
 

 
 
 
 
 
Vil du gerne vide mere?
 

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at komme i gang med Virksomhedsoverblik og svare på dine spørgsmål.
Vi vil meget gerne høre fra dig. Skriv til admin.central@visma.com eller ring til vores Administrator-support på telefon: 78 79 19 59
og giv os dine inputs. 

 
 
Vil du gerne vide mere?
 

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at komme i gang med Virksomhedsoverblik og svare på dine spørgsmål.

Vi vil meget gerne høre fra dig. Skriv til admin.central@visma.com eller ring til vores Administrator-support på telefon: 78 79 19 59 og giv os dine inputs. 

 
 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer