Få stiftet din
virksomhed gratis

Kom godt fra start med din nye virksomhed, og lad os håndtere stiftelsen. Vi klarer stiftelsesprocessen gratis, når du skal stifte et driftsselskab.
 

  Få klaret stiftelsen af dit ApS eller A/S gratis

  Få CVR-nr. og stiftelsesdokument med vedtægter

  Stiftelse af driftsselskab

  Værdi af op til 5.000 kr.

  Kom i gang på få minutter

 

Få stiftet dit selskab gratis

 

Stift dit selskab gratis gennem e-conomic

Kom godt fra start med din nye virksomhed

 

Når du stifter din virksomhed gennem e-conomic, giver du din virksomhed den bedste start. Vi har skræddersyet en løsning til dig, der ikke vil bruge tiden på administrativt besvær, når du skal starte en ny virksomhed. Vi håndterer alt omkring stiftelsen fra A til Z, og samtidig får du et regnskabsprogram, der automatiserer din bogføring og frigiver tid, som du i stedet kan bruge på ting, der skaber værdi i din virksomhed.

Få alt til stiftelsen

 

LegalHero sørger for, at du får alle de nødvendige dokumenter, når de stifter virksomheden for dig, ligesom de sørger for at registrere din virksomhed hos Erhvervsstyrelsen.

Det vil sige, at du helt gratis får stiftelsesdokument med vedtægter, registrering af virksomhed hos Erhvervsstyrelsen samt CVR-nummer.

Du slipper altså for besværet og kan bruge tiden på at bygge din forretning op, mens de tager sig af de tunge processer. 

Det eneste krav til dig er, at du skal have pengene klar til kapitalkravet for ApS eller A/S, samt betale et gebyr på 670 kr. til Erhvervsstyrelsen.

e-conomic er altid lige ved hånden

 
 

Send tilbud og få godkendelse med det samme

Få Danmarks mest populære regnskabsprogram

 

Når du vælger e-conomic, får du et regnskabsprogrammet, som er bygget til lige netop dig — uanset branche, virksomhedsstørrelse og erfaring med regnskab.

Med e-conomic får du en lang række funktioner, som optimerer din bogføring, fjerner manuelle arbejdsgange fra din hverdag, og frigiver tid til de opgaver, der skaber mest værdi for dig.

Og med en kompetent vejledning, sikrer vi, at du kommer godt i gang, uanset hvor meget erfaring du har med regnskab, og hvor meget du selv skal stå for. 

170.000 glade brugere kan ikke tage fejl.

 
 
 

Sådan fungerer det

 

Du udfylder kontaktformularen her på siden. Bagefter ringer vi dig op, hvor vi sammen opretter et e-conomic abonnement, som giver dig adgang til vores skræddersyede løsning, der hjælper dig med de juridiske processer, når du skal oprette et ApS eller A/S. Løsningen er udviklet i samarbejde med LegalHero, som er en dansk rådgivningsplatform, der leverer juridisk rådgivning til virksomheder. 

 

Processen skridt for skridt

 
 1. For at benytte dig af tilbuddet om at få stiftet dit selskab gratis, skal du udfylde kontaktformularen her på siden.
 2. Vi ringer dig op inden for 10 minutter. Sammen opretter vi din aftale i e-conomic og giver dig en introduktion til, hvordan du bruger LegalHeros platform.
 3. Du udfylder stamoplysninger om dit selskab på LegalHeros platform. Det tager ca. 10 minutter.
 4. LegalHero stifter dit selskab. Typisk i løbet af 5 hverdage.

 

Stift dit selskab gratis

Bliv klogere på, hvordan vi stifter din virksomhed

Se svarene på de spørgsmål, som oftest bliver stillet:

 
 • Hvad får jeg, når jeg stifter mit selskab med e-conomic og LegalHero?

 • Hvad skal jeg selv gøre?

 • Kan jeg få stiftet både driftsselskab og holdingselskab ?

 • Hvem er LegalHero?

 • Hvordan stiftes et ApS?

 • Hvordan stiftes et A/S?

 • Kan jeg omdanne en eksisterende virksomhed?

 • Hvad koster det?

 • Hvad koster et Smart-abonnement?

 • Hvordan opretter jeg et Smart-abonnement?

Kom i gang med at stifte dit selskab gratis

Udfyld kontaktformularen og kom i gang. Vi ringer dig op inden for 10 min., hvor vi hjælper dig med at få stiftet dit nye selskab.
Vi ringer mandag-torsdag (09.00 - 16.30) og fredag (09.00 - 16.00).

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Hør, hvad vores brugere siger


 • Mette Jensen
  Bogholder, TVIS Vognmandsforretning
  Vi har brugt e-conomic regnskabsprogram i ca. 2 år. Vi valgte at skifte fra C5, da vi skulle have et nyt flådesystem, og vi fandt hurtigt ud af, at e-conomic var den bedste regnskabsløsning på markedet. Den beslutning har vi bestemt ikke fortrudt.  Læs mere om TVIS


   
 • Morten Rosenberg
  CEO, CPH Steel
  ”Nu er alt webbaseret, reolerne med mapper er væk, og det hele kører på e-conomics server. Vi sparer en masse tid, når det hele ligger inde i systemet, og vores revisor har et login til vores e-conomic-side, så de kan se, hvordan vores økonomi ser ud og kan holde øje med regnskaberne.”

  Læs mere om CPH Steel


   
 • Anders Mørck
  Medejer, GoBoat
  Vi er i øjeblikket i gang med at udvide vores koncept til en række byer i forskellige lande, og her er det vigtigt, at vi har et regnskabsprogram, som vi kan fortsætte med at bruge selv om vi ekspanderer kraftigt.  Læs mere om GoBoat