AFM

e-conomic + Projektstyring

Ingeniører overså fakturerbare timer

Som bygherrens rådgiver og dermed også den, der i en proces med bygherren er med til at definere byggeriet over for myndigheder, entreprenører m.fl., er det vigtigt for AFM Rådgivende Ingeniører A/S i Hillerød at have styr på ressourcerne og den daglige arbejdstid. Og med skiftet til e-conomic med integreret projektmodul, var der gevinst allerede fra første måned. 

”Inden skiftet til e-conomic udskrev vi 15-20 fakturaer om måneden. Efter skiftet er det nu muligt at skrive op til 10 ekstra fakturaer på mindre beløb, fordi vi ikke længere overser fakturerbare timer. Dermed hjælper e-conomic os til et enestående overblik.”

Anders Fabricius Møller, AFM Rådgivende Ingeniører A/S

Effektivt styringsværktøj

Nogle opgaver sælger AFM Rådgivende Ingeniører på fast pris og andre afregnes efter timeforbrug. I begge tilfælde kommer e-conomics projektstyring ind som et effektivt ressource- og styringsværktøj, der ved en simpel procedure registrerer den daglige arbejdstid pr. sag – helt ned i detaljen.

”e-conomic har en enestående ledelses- og styringsfaktor, der gør det muligt efterfølgende at se, om de priser vi har givet til kunden også kommer til at passe med tidsforbruget i den sidste ende. Og med projektstyringsdelen kan vi i de konkrete sager løbende se, om vi er på rette spor med timeforbruget.”
Anders Fabricius Møller, AFM Rådgivende Ingeniører A/S

Fordele for AFM Rådgivende Ingeniører:

  • Integreret projekt- og økonomisystem
  • Gratis adgang for revisor
  • Abonnementsbaseret løsning - ingen investering i dyre servere
  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Overblik over tidsforbruget på byggesager

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer