Avernus bruger Workflows

Det digitale bogføringsbureau, Avernus, har været med i udviklingen af første version af featureren, Workflows. Nu oplever de langt mere fleksible godkendelser.

Læs mere om Workflows

Brancheløsning til restauranter og caféer i e-conomic

Julie oplever øget værdi med forbedret bilagsgodkendelse 

Avernus hjælper kunder i alle brancher indenfor bogholderi og økonomistyring. Det program de anvender mest i hverdagen og har brugt i mere end 12 år, er e-conomic. Derfor har de alle stort kendskab til programmet samt de arbejdsgange, der er mulige. En af de muligheder i e-conomic, som de især har set frem til og været med til at teste, er vores forbedrede godkendelses- og bogføringsflow, som lanceres med Workflows. 

“Før Workflows havde jeg fx. en kunde, som var nødsaget til manuelt at videresende mails til de rette godkendere. Nu kan jeg opsætte regler, som gør, at specifikke bilag sendes til godkendelse hos tre forskellige medarbejdere i virksomheden. Det frigiver ikke kun tid for mine kunder; jeg oplever også mindre ventetid, da fakturaer hurtigere bliver godkendt, når de bliver sendt til rette vedkommende fra starten. Første gang man skal sætte automatiseringsreglerne op, tager det selvfølgelig lidt tid, men efterfølgende fungerer det super godt og giver plads til andre opgaver.

Julie Zachariassen, Regnskabskonsulent, Avernus

Medudvikler af Workflows
sikrer, at behov er dækket

Julie har sammen med mange andre af e-conomics brugere været beta-tester og dermed hjulpet med at udvikle første version af Workflows.

“Det er virkelig værdiskabende at få lov til at være med til at udvikle og teste nye features. Mine kollegaer og jeg bruger e-conomic 8 timer om dagen, så vi har nogle behov og forslag, som medarbejdere i e-conomic måske ikke havde opdaget. Jeg synes, det er fedt få lov til være med i processen lige fra, at jeg ytrer et ønske, ser hvordan Workflows bliver udviklet til samtidigt også at få mulighed for at give mine inputs, når featuren er klar til lancering."
 Julie Zachariassen, Regnskabskonsulent, Avernus

Med Workflows til e-conomic håndterer Avernus bogføring og godkendelse nemmere end nogensinde før. Foruden muligheden for at opsætte automatiseringsregler, er en stor gevinst at få lov til at være med til at give løbende inputs, så featuren kan blive bedre. På den måde bliver alle relevante fejl identificeret og manuelt arbejde undgås, som er med til at skabe en fremtidssikret løsning.

“Jeg er absolut glad for første del af featuren og selve opsætningen af flows er utrolig intuitiv. Er der noget man er i tvivl om, kan man bare læse sætningen højt for sig selv, så giver det mening, hvad der kommer til at ske med bilaget. Workflows giver allerede mig og mine kunder stor værdi. Så det er en super god start og jeg vil opfordre andre, der godt kunne bruge godkendelse til at teste det af, for det har gjort en stor forskel."

Julie Zachariassen, Regnskabskonsulent, Avernus

 
 

Kom i gang med at arbejde med et effektivt og enkelt bogføringsflow

 

Opsæt regler med Workflows

Sådan kommer du godt i gang

De største fordele for Avernus

 

 Indflydelse på produktudvikling, som tager højde for brugsscenarier

 Intuitive opsætningsregler for bilagene

 Hurtigere godkendelse resulterer i rettidig betaling

 Et skræddersyet og personaliseret bogføringsflow 

 Mere effektiv bogføring med færre fejl og mangler

 Bilag sendes til rette godkender første gang

 

 
e-conomic er altid lige ved hånden
 
 

Om Avernus

Hos Avernus er de både bogholdere og revisorer ansat, som hjælper og vejleder kunder indenfor alle brancher med økonomistyring, bogholderi og regnskab. 
De er et digitalt bureau, der har stor erfaring med at løse administrative opgaver for små og mellemstore virksomheder.

Læs mere om Avernus