Café Korn sparer tid med e-conomic

Læs mere om, hvordan Café Korn har effektiviseret administrationen med e-conomic regnskabsprogram og ajour kassesystem

Se, hvordan de får gavn af e-conomic

Brancheløsning til restauranter og caféer i e-conomic

Integreret regnskab og kassesystem letter administrationen

Brødrene Jakob og Morten driver til dagligt Café Korn, som de sammen har åbnet. I alt har de 10 caféer rundtom i landet med tilsammen 230 medarbejdere. Med så stor en forretning, er det alfa omega at have styr på administrationen. Derfor bruger Café Korn e-conomic regnskabsprogram og Ajour kassesystem, så de får hurtig og nem kasseafstemning.

“Med 15 kassesystemer og 10 forretninger, der har åbent hver dag og omsætter for temmelig meget, så er der rigtig mange posteringer, og der er det vigtigt, at e-conomic er tæt integreret med vores POS systemer - og at vi hele tiden får håndteret alle vores udgifter korrekt og hurtigt."

Jakob, ejer af Café Korn

Kunderne i fokus

Hos Café Korn sparer de en masse tid på kontoret, hvilket betyder, at de kan komme ud i deres forretninger, hvor de for alvor føler, at de kan gøre en forskel.

“Hvis vi selv kan vælge, så er den bedste arbejdsdag, det er hvor vi er ude og besøge vores caféer, ude og give high-fives til medarbejderne og se glade gæster. Og der har vi haft stor gavn af e-conomic, så vi har kunne lægge vores kræfter og vores fokus på det, der for det første er sjovt og spændende, men også det, der er værdiskabende for vores forretning."

Faktisk fylder e-conomic ikke særlig meget i deres hverdag, takket være automatisering og brugervenlighed:

"Det bedste ved e-conomic er, at det er brugervenligt. Selv for en restauratør som mig, så kan jeg med få klik komme ind i systemet og se, hvad det for nogle udgifter jeg har haft, hvad er det for nogle indtægter, der har været og hvordan går min forretning. Og det er egentlig det altafgørende for mig."

Hør Café Korn fortælle om deres oplevelse med e-conomic

 
 
 

Vil du også arbejde smartere?

Læs mere om vores restaurantløsning, og om hvordan vi kan hjælpe dig med at effektivisere din restaurant.

 

Læs mere om restaurantløsningen her