Capitani

e-conomic + Wallmob

Kasserapporten overføres til e-conomic med ét klik

Cykelforretningen Capitani Bike på Frederiksberg, der sælger High-End cykler til både børn og voksne, havde tidligere en Microsoft C5 løsning, der ikke integrererede med kasseløsningen. Hver dag downloadede Capitani en fil med alle transaktioner fra kasseapparatet og afleverede den en gang om måneden til revisoren.

Nu er C5 skiftet ud med e-conomic og der er installeret et kassesystem fra Wallmob, hvor alt overføres automatisk.

”Med et enkelt klik overfører jeg nu kasserapporten til e-conomic programmet, og det sparer os for oceaner af tid og minimerer risikoen for fejl og økonomiske tab. Samtidig har revisoren gratis adgang til systemet, og har derfor hele tiden opdaterede oplysninger og kan følge med løbende.”

Jan Oldenborg, indehaver Capitani Bike

Slut med at køre back up

Med e-conomic løsningen er alle regnskabsdata tilgængelige online 24/7. Alt er samlet et sted, så både Capitani og revisoren har adgang til regnskabet overalt. Samtidig er der gratis support, gratis adgang for revisor, altid opdateret software og ingen udgifter til licenseret software.

”Den abonnementsbaserede model uden binding, hvor vi betaler et lavt månedligt beløb passer os rigtig godt. Samtidig skal vi helle ikke investere eller bruge tid på back up løsninger, da e-conomic jo ligger i skyen og altid er opdateret.”
Jan Oldenborg, indehaver Capitani Bike

Fordele for Capitani

  • Integration til kasseløsning sparer tid
  • Abonnementsbaseret løsning
  • Ingen investering i dyre servere
  • Ingen investering i back up løsninger
  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Gratis adgang for revisor

 

e-conomic og Capitani Bike

e-conomics brancheløsninger tager direkte afsæt i din branches særlige udfordringer. Vi sammensætter helstøbte løsninger, som gør livet lettere for dig og dine medarbejdere. Mindre administration – nemmere arbejdsgange... og mere tid til kunderne.

Se, hvordan vi hjalp Capitani Bike

 
 
 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.