Webshoppen Curvii.dk

Slut med manuelle faktureringsprocesser
med e-conomic regnskabsprogram

Curvii.dk fik skabt et solidt overblik ved automatisering af manuelle processer

Webshoppen Curvii.dk sælger plus size-tøj til kvinder af både danske og internationale mærker i forskellige styles. Det betyder også, at de til dagligt skal håndtere fakturering fra adskillige leverandører. I stedet for at fakturere manuelt, bruger Curvii.dk e-conomic, og automatiserer hele processen. Det har vist sig at spare søskendeparret Kirsa og Kent både tid og kræfter, så de nu kan fokusere på webshoppen, kundernes ønsker og behov.

“Det har været meget positivt for os at opleve, hvor brugervenligt systemet er. Det tager os ingen tid at fremskaffe rapporter over salg og regnskaber for en given periode. Det er guld værd, da det giver os et stærkt overblik over, om vi leverer hvad vi skal, og hvor forretningen kan optimeres”

Kent Medom, Indehaver, Curvii.dk

Gevinst: Velkendt platform

For Curvii.dk er det også en stor gevinst, at e-conomic er en velkendt platform. Gennem e-conomic kan de nemlig trygt benytte sig af assistance fra eksterne bogholdere og revisorer, uden at gå uden om systemet.

Også internt hos Curvii.dk står e-conomic altid klar til rådighed. Med e-conomic kan Curvii-teamet altid trække data og regnskab ud, når de har brug for det, som de ser som en stor og tidsbesparende gevinst.

Fordele for Curvii.dk

  • Høj brugervenlighed
  • Ingen bindingsperiode
  • Godt overblik over regnskabet
  • Tilgængelige data
  • Assistance fra eksterne bogholdere og revisorer
 
 
 

Om Curvii.dk

Curvii.dk er en webshop, der sælger plus size-tøj til kvinder. Shoppen har mange fine mærker på hylderne, blandt andet Junarose, Zizzi og Zhenzi. Forretningen blev etableret i 2014 og holder til i Ikast.

Læs mere om Curvii.dk

Skift til e-conomic: Vi flytter dit regnskab gratis

Vi flytter dine regnskabsdata til e-conomic helt gratis, uanset hvilket regnskabsprogram, du bruger i dag. Du får både åbningsbalance, kundekartotek og kontoplan med fra dit nuværende regnskabsprogram, så du slipper for at starte dit arbejde helt fra bunden. 

Fortæl mig mere

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.