DIGURA

Legis 365 + e-conomic 

DIGURA,  Legis 365 og e-conomic - et digital sammenspil, som giver mening

DIGURA er en start-up virksomhed inden for LegalTech. Virksomheden er skabt af Mike Vestergaard og Mads Klokkerholm - to unge studerende med en fælles vision om at ændre den juridiske branche igennem teknologi og nytænkning. Digura har skabt et unikt produkt, som har tappet ind i den konservative juridiske branche med et banebrydende digitalt alternativ til langtrukne og manuelle juridiske processer. Og med brug af de digitale integrationsløsninger, Legis 365 og e-conomic, effektiviseres og automatiseres mange af deres tidskrævende arbejdsprocesser, som sagsbehandling og regnskab, hvilket giver DIGURA store fordele i hverdagen.

 

“Med e-conomic sparer vi mere end 10 timer om ugen på regnskab. Og i sammenspil med Legis 365 kan vi ovenikøbet få et sagsoverblik, der understøtter vores digitale og automatiserede processer. Sammen med Legis 365 og e-conomic kan vi hos DIGURA derfor effektivisere mange af vores før tidskrævende arbejdsprocesser.”

Mike Vestergaard, CEO og co-founder, DIGURA

En løsning, der giver mere tid til kunden

Den juridiske branche står lige nu overfor en stor digital udvikling. DIGURA har som de første skabt en helt ny løsning på markedet, som på mange måder har skubbet til advokatbranchen. Med få klik kan private få gavn af hurtig og effektiv online juridisk rådgvining. Det har derfor været ekstra vigtigt, at deres eksterne digitale løsninger også er helt i top.   

“For os er kunderne det vigtigste. Med over 1500 digitale sager på kun 9 måneder er det nødvendigt, at vores arbejdsprocesser er nemme og fleksible, så vi kan være tilgængelige til hver en tid. Det er her, samspillet mellem DIGURA, Legis 365 og e-conomic er en kæmpe fordel for vores virksomhed."
Mike Vestergaard, CEO og co-founder, DIGURA

Med e-conomic og Legis 365 er DIGURA sikret høj brugervenlighed og hurtige automatiserede arbejdsprocesser.

De største fordele for DIGURA

  • Høj brugervenlighed, som gør de daglige arbejdsprocesser mere effektive
  • Nem og fleksibel regnskabsløsning og sagsbehandling
  • Integrering, der tager højde for forskelligartede og komplekse arbejdsprocesser
  • Slut med manuelle arbejdsgange

Om DIGURA

DIGURA er en online-platform med fokus på lejeretlige forhold. DIGURA ønsker at hjælpe de lejere, som ikke har tid, er usikre på deres rettigheder eller ikke ved, hvordan deres sag skal håndteres.
 

LÆS MERE OM DIGURA

Om Legis 365

Legis 365 er et cloud-baseret advokatsystem. Med Legis 365 har du mulighed for at at oprette klienter og sager hurtigt og effektivt i systemet, hvor som helst og når som helst. Hertil kan systemet med fordel nemt integreres med Office 365.

LÆS MERE OM LEGIS365

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.