Din Bogholder
- for håndværkere

e-conomic + integrationer

'Din Bogholder' bruger e-conomic som base for skræddersyede digitale løsninger til håndværkere

Charlotte Blok har siddet som bogholder i mange år og står for den daglige drift af virksomheden ‘Din Bogholder’, som tilbyder hjælp til håndværkere og deres regnskab. Idéen opstod fordi der manglende et holdepunkt mellem håndværkernes styringsprogrammer og regnskabet. Det har derfor været afgørende for ‘Din Bogholder’ at bruge et regnskabsprogram, som giver mulighed for at skræddersy programmet efter håndværkerens specifikke behov.

“Jeg ser regnskab lidt som et korthus. e-conomic er bordet det hele står på og kortene er de forskellige integrationer og apps. Hvis der er noget galt med bordet, så falder korthuset. Derfor er e-conomic det rette redskab for os, fordi automatisering og digitalisering, sammen med muligheden for at koble de rette integrationer og apps på, gør det nemt for mig at vejlede mine håndværker kunder.”

Charlotte Blok, Bogholder, ‘Din Bogholder’

Digitalisering er alfa og omega

Charlotte er Administrator i e-conomic og bruger mange forskellige apps og tillægsmoduler, der findes i e-conomic. På den måde kan hun udbygge programmet og få ekstra funktionaliteter, hvilket letter den daglige arbejdsgang. Derudover benytter hun sig af de mange forskellige programmer, der kan integreres til e-conomic, og som giver en skræddersyet regnskabsløsning til netop håndværksbranchen.

”Alt er i processer i og med det er digitaliseret via apps og tillægsmoduler såsom Smart Bank og Smart Inbox. Jeg taster aldrig mere. Jeg har øjnene på alt hvad der sker og bruger min erfaring, hvor jeg kan. Herudover kan jeg bruge e-conomic som base til at skræddersy løsninger til mine kunder med forskellige apps og integrationer. Med min erfaring i håndværksbranchen ved jeg hvad der skal til for at de får den bedste løsning, så de sparer tid og kun skal lave det, de er gode til. Så er det vigtigt for mig, at jeg har mit arbejdsredskab, og det er e-conomic.”
Charlotte Blok, Bogholder, ‘Din Bogholder’

De største fordele for ‘Din Bogholder’

  • Ubesværet integration til e-conomic
  • Automatiserede arbejdsgange 
  • e-conomic som base for skræddersyede løsninger
  • Minimal opsætning før det fungerer
  • Online med kundernes regnskab 24/7
     

Om 'Din Bogholder'

‘Din Bogholder’ drives til daglig af Charlotte Blok, som har 20 års regnskabserfaring i håndværksbranchen. Charlotte har sammen med Carsten Rasmussen (founder af Ordrestyring.dk) stiftet virksomheden. Hos ‘Din Bogholder’ er digitalisering og automatisering nøgleord for at skabe den rette løsning til hver enkelt håndværker, så de kan spare tid og undgå bekymringer.

Læs mere om 'Din Bogholder' 

 
 

Gå på opdagelse i vores
tillægsmoduler og apps

 

Find nye funktioner eller integrationer til dit regnskabsprogram og optimér din arbejdsgang.

Apps og tillægsmoduler som giver dig ekstra funktionaliteter til e-conomic
Integrationer der forbinder e-conomic til dine andre programmer
Mobilapps til din telefon eller tablet.

 

Gå på opdagelse

 
 
 
 
 

Bliv kontaktet
af en specialist

Vores team af specialister er til for at hjælpe og rådgive revisorer og bogholdere. De vil rigtig gerne tage en snak over telefon eller en kop kaffe, så de kan fortælle mere om, hvordan du optimerer din forretning.

Ring på 78 79 19 59, skriv til salg@e-conomic.dk, eller udfyld formularen til højre, så kontakter de dig.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.