GoBoat
e-conomic + kassesystem

 
 

Iværksættere fra GoBoat ekspanderer med e-conomic

Hos den danske iværksættervirksomhed GoBoat, der siden 2014 med stor succes har udlejet solcelledrevne picnicbåde i København, er der fuld fart på væksten. Virksomheden har siden da udvidet til Sverige, Australien, England, Tyskland, samt til Odense og Aalborg.

GoBoat har fra start af valgt e-conomic, fordi det er nemt at bruge, integrerer med kassesystemet og så understøtter e-conomic væksten hos GoBoat, fordi løsningen nemt kan skaleres i takt med GoBoats vækst.

 
 

”Vi er i øjeblikket i gang med at udvide vores koncept til en række byer i forskellige lande, og her er det vigtigt, at vi har et regnskabsprogram, som vi kan fortsætte med at bruge selv om vi ekspanderer kraftigt.”

Anders Mørck, medejer GoBoat

 
 
 

Nem og billig opstart

 

Med Maritimt blod i årene og en tæt tilknytning til havet gennem opvæksten hos de tre iværksættere Kasper Eich-Romme, Anders Mørck og Carl Kai Rand, så lå søsætningen af GoBoat i 2014 som en naturlig konsekvens af, at de synes der manglede oplevelser på vandet for københavnerne.

Derfor stiftede de GoBoat, der med online programmet e-conomic som administrativ omdrejningspunkt kunne startes op uden dyre investeringer.

”e-conomic har alle de nødvendige funktioner for en virksomhed af vores størrelse. Det er en plug and play løsning og vi er ikke bundet op på dyre licenser, men betaler et lavt månedligt abonnement, så det ikke bliver for dyrt. Derudover er e-conomic integreret med vores Ajour kassesystem, så alt hvad vi har af betalinger automatisk lander i e-conomic.”

Anders Mørck, medejer GoBoat

 
 
 
 

Fordele for GoBoat

 
  • Nem og billig opstart
  • Ingen binding, ingen investering i dyre servere
  • Alle data tilgængelige online 24/7
  • Integration mellem e-conomic og kassesystem
  • Gratis adgang for revisor
 
 
 
 

Bæredygtigt koncept

 

GoBoat har overladt det meste til bogholderen, der har adgang til GoBoats e-conomic konto, men sender selv fakturaer til kunder. GoBoat bruger e-conomics indscanningsmodul, så alle bilag bliver digitale og automatisk overføres i e-conomic.

GoBoat er udviklet med stor respekt for den maritime ånd og fungerer som et åndehul i storbyer og som en platform til bæredygtige, sjove og kulturelle oplevelser. GoBoat ligger på Islands Brygge ved siden af havnebadet. Den arkitektegnede pavillon er ligesom bådene bygget i bæredygtige materialer og danner rammerne om udlejningen, mens tagets solcelleanlæg oplader bådene. 

Læs mere om GoBoat

 
 
 
 
 
 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.