John Poulsen

e-conomic + Intempus tidsregistrering

Snedkermester sparer en dags administration om ugen 

Bygningssnedker John Poulsen har skiftet regnearket Excel ud til fordel for online regnskabsprogrammet e-conomic, der integrerer med et tidsregistreringsprogram, som svendene nu indtaster via mobiltelefonen. Derved sparer John Poulsen mere end en dags administrativt arbejde om ugen, selv om virksomheden er vokset fra 8 medarbejdere til 19. 

”Da svendene tidligere afleverede deres ugesedler på papir, brugte jeg mere end en dag om ugen på at tælle timer sammen og overføre dem til Excel-arket. Efterfølgende skulle jeg manuelt udarbejde fakturaer. I dag overføres alt automatisk, så nu bruger jeg kun en time om ugen.”

John Poulsen, indehaver

Slut med gammeldags ugesedler

Med e-conomic får John Poulsen online tilgang til regnskabet fra alle lokationer, gratis support, gratis adgang for revisor, altid opdateret software og ingen udgifter til licenseret software. Samtidig får hans svende og lærlinge adgang til tidsregistrering via mobilen, som automatisk overføres til e-conomic regnskabsprogrammet.

”Intempus tidsregistrering har erstattet vores gammeldags tidsregistrering på fysiske ugesedler. Alle medarbejdere registrerer nu timer via Intempus appen, så de ligger på de enkelte sagsnumre. Når jeg har godkendt, overføres alle data automatisk til e-conomic, som så er med til at danne fakturagrundlag. Det sparer mig for mange timer hver uge."
John Poulsen, indehaver

Fordele for snedkermester John Poulsen

  • Automatiserede processer sparer tid
  • Nem og billig opstart
  • Ingen binding, ingen investering i dyre servere
  • Alle faciliteter er tilgængelige online 24/7
  • Integration til Intempus tidsregistrering
  • Gratis adgang for revisor

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer