LêLê

e-conomic + Edilion

Fra flere meter ringbind til digital håndtering

Hos restaurationskæden LêLê har man opnået store besparelser ved at bruge en integrationsløsning mellem e-conomic og Edilion, hvor alle bilag hurtigt bliver indscannet og overført til økonomisystemet - løsningen sparer dem for en deltidsbogholder.

“- Dels sparer vi penge i bogholderiet. Mit bud er, at vi sparer en halv bogholder, og hertil kommer som nævnt, at vi ikke bruger flere penge på indkøb af fx kød og grøntsager, end det vi reelt modtager af varer. Vi får nu mange flere kreditnotaer fra leverandørerne, og samtidig kan den enkelte manager ude i de enkelte afdelinger se, hvor meget det koster, hvis der mangler varer i forsendelsen, eller hvis nogle af varerne må kasseres.”

Simon Gade, CFO LéLé

Digitalisering af forretningen

Da økonomichef hos LêLê, Simon Gade, trådte til for 5 år siden, var det med intentionen om at digitalisere forretningen over hele linjen. Efter at have været forbi et par andre udbydere valgte Simon Gade Edilion, der automatiserer håndteringen af fakturaer og gør hverdagen nemmere for både de ansatte i restauranterne og i økonomiafdelingen.

Fordele for LéLé

  • Integration mellem e-conomic og Edilion
  • Sparer en deltidsbogholder
  • Automatiseret integration minimerer fejl
  • Medarbejderne har mere tid til kunderne
 
 

e-conomic og Edilion

LêLê har mindsket administrationen og fået langt større sikkerhed omkring sine bilag og sin bilagshåndtering.

Se i videoen til højre, hvordan vi hjalp LêLê.

 
 
 
 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.