Newsale Emballage

Skiftet fra Uniconta til e-conomic

Større overblik og mere tid til opskalering efter skifte til e-conomic

Hos emballage virksomheden Newsale Emballage, er danskproduceret kvalitet i førersædet, når der dagligt skabes emballager til enhver lejlighed. Men med et bredt sortiment af produkter og kunder, følger der også fakturaer, og de skal helst fylde så lidt som muligt, for at virksomheden kan udvikle på nye ideer. Newsale Emballage er skiftet fra Uniconta til e-conomic, og har nu fået det overblik, de har haft brug for.

”Vi har siden opstart haft brug for et program, som kan klare det hele, så vi kan skabe overblik og struktur i en travl hverdag. Med e-conomic kører hele regnskabsprocessen langt mere flydende end tidligere, hvilket vi har stor glæde af.”

Frederik Bramm, CEO & Founder, Newsale Emballage

Funktioner, som taler sammen

Fordelene har været mange for Newsale Emballage efter et skifte til e-conomic, men specielt mærkbart har været den måde, programmerne kan tale sammen med virksomhedens tilhørende webshop:

”Med e-conomic har vi ikke skulle bruge kræfter på at finde et eksternt program, som kan håndtere vores webshop, da kunder, varer og priser altid er synkroniseret med e-conomic. I fremtiden ønsker vi også at udforske mulighederne med lagermodulet, så vi i endnu højere grad kan samle alt på samme platform”
 Frederik Bramm, CEO & Founder, Newsale Emballage

Frederik ser frem til at kunne opskalere sin virksomhed endnu mere i fremtiden, og ser gerne at e-conomic kan følge med på rejsen, da han mener, programmet rummer et hav af muligheder, som kan forbedre og automatisere hvad der før var tidskrævende administrative processer for virksomheden.

De største fordele for Newsale Emballage

  • Overordnet løbende status over regnskaber
  • Større overblik og færre ressourcer på administrative processer
  • Højere grad af automatisering
  • Mere tid til opskalering
  • Mulighed for at følge med væksten, med tillægsmoduler

Om Newsale Emballage

Hos den selvproducerende virksomhed Newsale Emballge sælges innovativ og miljøvenlig emballage i top kvalitet. På webshoppen findes et udvalg af gavekurve, vinkartoner, ølkartoner og gaveæsker. Udover det brede udvalg på webshoppen har virksomheder også mulighed for at designe gaveæsker i specialdesign.

Læs mere omkring Newsale.dk

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.