OK Plus

e-conomic + Fiftytwo

Stabilt og gennemarbejdet system med skalérbarhed

Med sine +70 butikker er OK Plus er en betydelig aktør på markedet for convenience-butikker. OK Plus har et dynamisk koncept, hvor lokal tilpasning prioriteres højt. Det har derfor været vigtigt med en løsning, der dækker alles behov. OK Plus understreger deres tilfredshed med deres nye løsning mellem e-conomic og Fiftytwo – ikke mindst pga. skalérbarheden og brugervenligheden.

”Integrationsløsningen er attraktiv for os som kæde, da det er et stabilt og gennemarbejdet system med skalérbarhed. Integrationen mellem regnskabsprogram og lagerbeholdning er essentiel for os i retailbranchen – og betyder mindre administration og mere tid til forretningen."

Anne Lise Højte Øzcelik, OK Plus

Skræddersyet løsning og nem konvertering 

Med e-conomic og Fiftytwo har OK Plus fået en løsning tilpasset deres behov som convenience-kæde. Fiftytwo står for lagerstyring og kasseapparater, og integrationen til e-conomic gør, at omkostninger og indtægter nemt overføres til regnskabet. Løsningen underbygger deres dynamiske koncept og muliggør yderligere tilpasning med diverse integrationer. 

”Konverteringen af vores +70 butikker er forløbet problemfrit – og forhandlerne er blevet hjulpet godt i gang med support og undervisning.”
Anne Lise Højte Øzcelik, OK Plus

Fordele for OK Plus

  • Enkel og intuitiv løsning
  • Mulighed for yderligere tilpasning med integrationer
  • Integration mellem regnskabsprogram, lagerbeholdning og kasseapparater
  • Nem konvertering og igangsætning
  • Gratis support, der altid er klar til at give en hjælpende hånd

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.