Palm Revision

e-conomic + Visma Advisor

Med Visma Advisor opnår Palm Revision ét samlet overblik

Palm Revision er en revisions- og bogføringsvirksomhed placeret i centrum af København. Med en integration til Visma Advisor har Palm Revision samlet alt kundedata og -opgaver ét sted. Det har øget deres effektivitetsprocent markant og givet dem en økonomisk besparelse.

“Den største fordel ved integrationen til Visma Advisor er, at alle har et totalt overblik. Derudover er det altafgørende for os at kunne registrere samt analysere på vores tidsforbrug. Det har betydet, at vores effektivitetsprocent er steget markant – nu kan vi bruge vores tid effektivt overfor kunderne og overfor os selv.”

Jørgen Palm, Direktør & Partner, Palm Revision

Bedre overblik = øget effektivisering

Med e-conomic og Visma Advisor har Palm Revision fået en integrationsløsning, der optimerer flere dele af forretningen. Udover at have fået et bedre overblik, har løsningen også haft stor indvirkning på deres effektivitetsprocent.

Med mulighed for registrering af opgaver og tjeklister, helt ned på kunde- og opgaveniveau, er det meget nemmere at tilskrive kvalitet i arbejdet. Derudover gør integrationen til e-conomic, at alle fakturagrundlag direkte bliver overført til regnskabsprogrammet.

“Vi bruger Advisor som vores daglige kalender – her får vi nemlig ét samlet overblik over alle deadlines. Under stressede perioder gør vi brug af filterfunktionen til at holde styr på, hvilke opgaver vi mangler, og hvilke der er udførte."
Timme Kornerup-Bang, Partner, Palm Revision

Fordele for Palm Revision

  • Èt samlet overblik over alt kundedata og -opgaver
  • Registrering af opgaver og tjeklister frigiver mere tid
  • Cloud-baseret løsning, der kan tilgås fra alle platforme
  • Kræver ingen service eller vedligeholdelse  
  • Gnidningsfri integration til e-conomic

 

e-conomic og Visma Advisor

Med en integration mellem e-conomic og Visma Advisor får du ét samlet overblik over dine kunder, opgaver og medarbejdere i ét administrationsværktøj. Hør mere om hvordan Palm Revision har fået glæde af Visma Advisor.

 
 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til branche@e-conomic.com eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer