Pro Økonomiservice

e-conomic + e-fakturering

E-fakturering er en fordel for kunderne

Pro Økonomiservice laver regnskabsarbejde i e-conomic for knap 100 virksomheder indenfor forskellige brancher. For Pro økonomiservice er det en fordel, at e-conomic er et online regnskabsprogram, fordi de så kan hjælpe deres kunder hvor som helst. Og med e-fakturering oplever de, at deres kunder også kan arbejde hurtigere og mere fejlfrit, så der bliver mindre kontrol.

“E-fakturering er utroligt effektivt. Der er langt færre fejl og man slipper for beskeder om, at fakturaen ikke er gået igennem, hvis man fx får skrevet forkert mailadresse eller mailadressen er blevet nedlagt. Det kommer til at give meget værdi, når alle kan modtage e-fakturaer gratis i e-conomic.”

Susan Pradsgaard, Direktør og revisor, Pro Økonomiservice ApS

E-fakturering giver bedre samhandel

Hos Pro Økonomiservice vil de gerne have så mange som muligt til at sende og modtage e-fakturaer. Det giver nemlig færre fejl, større sikkerhed og hurtigere arbejdsgange for alle. 

Vi vil ikke have PDF-fakturaer ind, fordi der kan forekomme fejl. Derfor minder vi vores leverandører om, at de skal huske at sende e-fakturaer til vores EAN-nummer. Og det er de gode til at tage imod. Vi bruger også selv e-fakturering på alle de kunder, vi kan komme til. Lige så snart en kunde får et EAN-nummer, så skynder vi os at sende e-fakturaer til deres Inbox i e-conomic.
Susan Pradsgaard, Direktør og revisor, Pro Økonomiservice ApS

De største fordele ved
at modtage e-fakturaer

  • Nemmere administration af fakturaer
  • Ingen oversete eller fejlsendte fakturaer
  • Altid betaling til tiden
  • Hurtigere arbejdsgang
  • Ingen risiko for faktursvindel
  • Minimal opsætning, før det fungerer

Om Pro Økonomiservice

Pro ØkonomiService har rig erfaring med at lave bogføring, skræddersy løsninger og yde daglig support i e-conomic-programmet. Virksomheden har eksisteret i 10 år og hjælper ca. 100 små og mellemstore virksomheder indenfor forskellige brancher.

Læs mere om Pro Økonomiservice

 
 
 

Fremtidens faktura er elektronisk

Vi tror på, at e-fakturering er fremtiden. Derfor er det gratis, at modtage e-fakturaer i din Inbox i e-conomic. Når du modtager e-fakturaer, bliver informationerne overført direkte fra din leverandørs system til dit regnskabsprogram - modsat PDF-fakturaer, som først lander i din mail-indbakke. Det betyder højere sikkerhed, hurtigere behandling og mindre risiko for fejl. 

 

Modtag gratis e-fakturaer