Spar tid
med e-conomic

Læs mere om, hvordan Restaurant SyvNi13 har effektiviseret
administrationen med e-conomic regnskabsprogram og OnlinePOS

Se, hvordan de får gavn af e-conomic

Brancheløsning til restauranter og caféer i e-conomic

Integreret regnskab og kassesystem letter administrationen

Kalle er til dagligt med til at drive Restaurant SyvNi13 sammen med sine to gode venner Asbjørn og Frederik. For at få det hele til at løbe rundet er det vigtigt, at der er styr på regnskabet, så de kan se, hvad de tjener deres penge på, og hvilke varer de skal købe hjem. Derfor bruger de en kombination af e-conomic og OnlinePOS, som giver dem det fulde overblik over deres forretning.

“Sammenspillet mellem e-conomic og OnlinePOS gør vores hverdag nemmere i forhold til at tracke, hvor meget vi sælger af eksempelvis vin eller øl, og hvor stor en procentdel af omsætningen der kommer fra maden. Så det gør det også nemmere i forhold til de ting, vi køber hjem."

Kalle, medejer af Restaurant SyvNi13

Restauranten i fokus

Hos Restaurant SyvNi13 sparer de en masse tid på at lave regnskab med e-conomic og OnlinePOS, hvilket betyder, at de koncentrere sig om at optimere deres forretning.

“Vi har fra dag et kørt e-conomic som vores regnskabsprogram i samarbejde med vores revisor. Det gør, at vi kan tracke alt fra vores vareprocenter til vores lønprocenter og til at checke kvartalsregnskaber og vores årsregnskab.."

Faktisk fylder e-conomic ikke særlig meget i deres hverdag, takket være automatisering og brugervenlighed:

"Vores store passion ligger jo ikke i at lave regnskaber og sidde med økonomisystemer. Det må vi jo nok være ærlige og erkende. Så det skal være et system, der er nemt, og som vi ikke skal bruge 80% af vores hverdag på."

Hør Restaurant SyvNi13 fortælle om deres oplevelse med e-conomic

 
 
 

Vil du også arbejde smartere?

Læs mere om vores restaurantløsning, og om hvordan vi kan hjælpe dig med at effektivisere din restaurant.

 

Læs mere om restaurantløsningen her