Skisport.dk

Skiftet fra Navision til e-conomic

Et skift i den rigtige retning

Skisport.dk er blandt ski-entusiasternes foretrukne digitale mødesteder, når der skal deles erfaringer om alt fra hoteller til køb af skiudstyr på virksomhedens tilhørende webshop. Men med daglig håndtering af både webshop og lager, er det nødvendigt at være assisteret af det helt rigtige regnskabsprogram. Skisport.dk har valgt at skifte fra Navision til e-conomic regnskabsprogram - en beslutning, som har givet mere overblik i en travl hverdag.

"Siden vores opstart i 1998 er vores virksomhed vokset eksplosivt. Og vi har nu helt andre behov end tidligere. e-conomic er enkelt og intuitivt, men rummer alle de rigtige værktøjer, som er med til opfylde vores stigende behov."

Rasmus Skov, CEO, Skisport.dk

En fleksibel og
driftsikker løsning

Selvom Skisport.dk er vokset siden opstart, afspejles det ikke i mængden af fysiske bilag og omkostninger. 
Med e-conomic regnskabsprogram har Skisport.dk fået en digital løsning, som er med til at sikre et overskueligt arbejdsflow med de helt rigtige moduler skræddersyet efter virksomhedens behov.  

“Det er interessant for mig, hvordan vi trods opskalering af virksomheden har formået at skære ned på regnskabs- og bogføringsomkostninger. Programmet rummer de rigtige digitale værktøjer, som er med til at spare os for bunker af bilag og langhårede bogføringsprocesser. Et sikkert skifte, som har frigivet plads til at udvikle virksomheden.”
Rasmus Skov, CEO, Skisport.dk

Rasmus Skov er ikke uddannet bogholder, alligevel kan han let og enkelt tilgå e-conomic og de mange brugervenlige funktioner, som programmet tilbyder. Især hjælpevideoerne på e-conomics hjemmeside gør det let at afprøve nye, hurtigere og smartere måder at arbejde på uden hjælp fra hans eksterne bogholder.

Største fordele for Skisport.dk

 
  • Nem og hurtig konvertering fra Navision til e-conomic
  • Gode og brugbare hjælpevideoer
  • Høj driftsikkerhed
  • Effektivisering af arbejdsgange
  • Holdbar og langsigtet løsning
 

Om Skisport.dk

Skisport.dk åbnede tilbage i 1998, og er siden blevet en populær website for skifinteresserede i Danmark. Udover selve rejseportalen finder man også en af landets førende webshops af skitøj og skiudstyr.

Læs mere om Skisport.dk

Skift til e-conomic: Vi flytter dit regnskab gratis

Vi flytter dine regnskabsdata til e-conomic helt gratis, uanset hvilket regnskabsprogram, du bruger i dag. Du får både åbningsbalance, kundekartotek og kontoplan med fra dit nuværende regnskabsprogram, så du slipper for at starte dit arbejde helt fra bunden. 

Fortæl mig mere

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.