Topp Rengøring
dropper Excel og
undgår stort
hestearbejde

Topp Rengøring har optimeret arbejdsgangene
med e-conomic og CleanManager

Hos rengøringsfirmaet Topp Rengøring i Slagelse har man skiftet gule sedler og Excel ud til fordel for planlægningsprogrammet CleanManager, der integrerer direkte til e-conomic. Det har resulteret i markante tidsbesparelser, bedre økonomisk overblik og smartere arbejdsgange for både ledelse og medarbejdere i virksomheden.

”Integrationen mellem CleanManager og e-conomic sparer mig for et stort hestearbejde og en masse tid. Jeg behøver nu ikke længere printe timeskemaer ud fra CleanManager og overføre tallene manuelt i e-conomic. Det gør jeg nu med få klik fra CleanManager.”

Thomas Topp Christensen, indehaver og daglig leder hos Topp Rengøring

Alt samlet i en løsning

Med den integrerede løsning samler Topp Rengøring al regnskab, administration og koordinering ét sted. Alle data er tilgængelige online, og via CleanManager appen melder medarbejdere timerne ind, så Thomas Topp Christensen blot skal godkende dem i systemet, så de automatisk indgår som faktureringsgrundlag.

”Jeg har nu et systematisk overblik over opgaver og medarbejdere. Og når opgaverne er udført beregner systemet selv medarbejdernes løn, herunder diverse tillæg. Med få klik kan jeg overføre løndata til e-conomic. Det er også med til at spare mig for en masse tid og samtidig minimere fejlrisikoen.”
Thomas Topp Christensen, indehaver og daglig leder hos Topp Rengøring

Fordele for Topp Rengøring

  • Integration mellem CleanManager og e-conomic
  • Automatisk beregning af løn- og faktureringsgrundlag
  • Nem og tidsbesparende rengøringsplanlægning
  • Dokumentation for kundebesøg
  • Billeddokumentation via appen
  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Sikre data i skyen - ingen behov for backup

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.