TVIS
Vognmandsforretning

e-conomic + DTL

DTL medlem opgraderer regnskabsprogrammet og får mere tid på landevejen

TVIS Vognmandsforretning er en familiedrevet virksomhed ejet af Ove Nordskov. Kontoret er spredt ud over hele landet, og det har derfor været vigtigt, at finde et regnskabsprogram, som altid kan tilgås af alle i virksomheden - selv når man er ude på landevejen.

  “Vi har brugt e-conomic regnskabsprogram i ca. 2 år. Vi valgte at skifte fra C5, da vi skulle have et nyt flådesystem, og vi fandt hurtigt ud af, at e-conomic var den bedste regnskabsløsning på markedet. Den beslutning har vi bestemt ikke fortrudt.”

Mette Jensen, Bogholder, TVIS Vognmandsforretning

Fra vognmand til bogholder

Med e-conomic har alle medarbejderne i TVIS Vognmandsforretning oplevet høj grad af brugervenlighed samt en positiv og tilgængelig kundeservice. Det har medført en øget effektivisering i dagligdagen og et bedre sammenspil mellem medarbejderne internt i virksomheden.

“Alle kan arbejde i e-conomic, og det er nemt at finde rundt i. Har vi spørgsmål, store eller små, kan vi altid komme i kontakt med en person fra e-conomic enten på chat eller opringning, hvis man er i tvivl om noget.”
Mette Jensen, Bogholder, TVIS Vognmandsforretning

Udover et øget samspil blandt medarbejdere har TVIS haft stor glæde af både e-conomics indscanningsmodul og programmets automatisering, som minimerer papirarbejde og bidrager til en stressfri og lettet hverdag. TVIS erfarer at e-conomic har været det oplagte valg, da det rummer alle de rigtige funktioner, som kan spille sammen med de branchespecifikke behov, som er nødvendige i den daglige drift.

De største fordele for TVIS

  • Kan tilgås af alle i virksomheden - også fra landevejen 
  • Høj brugervenlighed som skaber øget effektivisering 
  • Gratis, dansk og tilgængelig support 
  • Bedre sammenspil mellem medarbejderne 
  • Minimerer papirarbejde
  • Bidrager til en stressfri og lettet hverdag

Om TVIS Vognmandsforretning

TVIS er en familiedrevet virksomhed med et bredt sortiment af mobilkraner, kranbiler, minikraner, specialtransport samt transport og logistik services.
TVIS er desuden specialiseret i montage til byggeindustrien.

Læs mere om TVIS

Er du medlem af DTL?

 

Vi tilbyder 25% rabat på dit e-conomic abonnement det første år, hvis du er medlem i DTL.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om tilbuddet.
Kontakt vores brancheteam på tlf: 78 79 19 55 eller send en mail til salg@e-conomic.dk

Prøv e-conomic gratis 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.