Vinoble / SLIK FOR VOKSNE

e-conomic + Ajour

VINOBLE Esbjerg sparer flere timers administration om dagen

Med et stort og alsidigt sortiment inden for kvalitetsvine og spiritus er VINOBLE Esbjerg den største vinhandler i Esbjerg og en del af den landsdækkende VINOBLE-kæde. Ved at koble e-conomic sammen med det intelligente kassesystem fra Ajour sparer personalt flere timers manuelt arbejde om dagen, som nu bruges på kunder og salg.

”Mit tidligere kassesystem talte ikke sammen med e-conomic, så når jeg skulle gøre kassen op, så skulle jeg printe kassestrimler ud og efterfølgende samle salget på lommeregner, og det brugte jeg meget tid på. Men nu er alt automatiseret, og jeg kan gøre kassen op på et splitsekund ved at klikke på OVERFØR, og så ligger alt tilgængeligt i e-conomic med det samme.”

Kim Jepsen, indehaver VINOBLE Esbjerg

Med den online baserede løsning fra e-conomic og Ajours iPad betjente løsning, har Kim Jepsen 24/7 adgang til opdateret salgsstatistik, kasserapporter, varekøb og generelle nøgletal som omsætning, udgifter mm. Det giver ham et helt unikt overblik, han ikke tidligere har haft. Derved kan han bl.a. bedre optimere på indkøb.

”Nøgletal og salgsstatistik er bl.a. omdrejningspunktet for min planlægning af indkøb. Med statistikken får jeg nemt og hurtigt en indikation af, hvad trenden er i tiden, og det er derved en uundværlig hjælp i forbindelse med planlægning af indkøb.” 
Kim Jepsen, indehaver VINOBLE Esbjerg 

Fordele for Vinoble Esbjerg

  • Gratis adgang for bogholder og gratis support
  • Sparede driftsomkostninger på egen server
  • Slipper for backup af data
  • Manuelle arbejdsgange elimineret
  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Integration mellem e-conomic og kassesystem

e-conomic og Vinoble Esbjerg

e-conomics brancheløsninger tager direkte afsæt i din branches særlige udfordringer. Vi sammensætter helstøbte løsninger, som gør livet lettere for dig og dine medarbejdere. Mindre administration – nemmere arbejdsgange... og mere tid til kunderne.

Se, hvordan vi hjalp Vinoble Esbjerg

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.