Watery.dk

Et effektivt skifte, som følger med væksten

 Hurtig og nem konvertering med e-conomic regnskabsprogram 

Watery.dk er en online svømme-shop, som sælger bade- og svømmeudstyr. Webshoppen har det seneste år oplevet en øget vækst, hvilket har stillet nye krav til deres regnskabsprogram. Derfor skiftede Watery.dk til e-conomic, og har siden oplevet store fordele ved de mange forskellige funktioner, som e-conomic tilbyder.

"Vores gamle regnskabsprogram har over de sidste måneder ikke kunnet opfylde vores behov og programmet var ikke tilstrækkeligt til en voksende webshop som vores. Derfor lå e-conomic lige til højrebenet med en fast, lav månedlig pris og en mulig automatisering af vores daglige bogføring til stor glæde for bundlinjen”.

Daniel Johansen, Indehaver, Watery.dk

Mulighed for integration

På knap en måned oplevede Watery.dk at være fuldt integreret med e-conomic, og indehaver Daniel Johansen og hans team har siden mærket en markant effektivisering af de daglige arbejdsprocesser. 

Mere specifikt kan Watery.dk nu betale deres leverandørordrer automatisk gennem appen Corpay One, som e-conomic er koblet op med, hvorefter ordrerne senere kan blive bogført i e-conomic.

Største fordele for Watery.dk

  • Nem og hurtig opstart og konvertering
  • Gode integrationsmuligheder
  • Understøttelse af internationalisering
  • Gratis adgang til revisor
  • Fast, lav månedlig pris
 
 
 

Om Watery.dk

Hos Watery.dk finder du et stort udvalg af alt til svømmere -  herunder badetøj og svømmeudstyr. Der er på webshoppen fokus på et billigt og bredt sortiment fra de mest respekterede mærker i branchen.

Læs mere om Watery

Skift til e-conomic: Vi flytter dit regnskab gratis

Vi flytter dine regnskabsdata til e-conomic helt gratis, uanset hvilket regnskabsprogram, du bruger i dag. Du får både åbningsbalance, kundekartotek og kontoplan med fra dit nuværende regnskabsprogram, så du slipper for at starte dit arbejde helt fra bunden. 

Fortæl mig mere

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.