Kom godt i gang med e-conomic

Vi hjælper dig med at få mest muligt ud af dit e-conomic administratormodul som revisor eller bogholder   

 

Bliv administrator i e-conomic 

Kom godt i gang som revisor eller bogholder i e-conomic

 

 

 

 
 

En dedikeret Administrator-support for revisorer og bogholdere

Som de eneste i Danmark, har vi dedikeret et team af dygtige medarbejdere til at supportere vores revisorer og bogholdere. Her får du hurtig og kompetent hjælp af supportere med grundigt kendskab til e-conomic og regnskab. De hjælper med specialiserede spørgsmål og funktioner i e-conomic, så du hurtigt kan komme videre til din næste opgave.

Alexander, Charlotte, Oscar og alle de andre sidder klar til at tage imod jeres opkald

Fang os alle hverdage på 78791959 mellem 8:00 -12:30

 

 
 
 
 

A-team - specialiseret hjælp til revisorer og bogholdere 

Her er specialisterne i lige netop dine behov som revisor eller bogholder. Vores dedikerede A-team hjælper dig - gennem samtaler og servicetjeks - med at sammensætte præcis den aftale, som passer til din arbejdsgang. Og de står til rådighed som sparringspartnere under hele din tid i e-conomic.

 Læs mere om A-team

 
 
 

Visma Academy heldagskurser

Som deltager i et af vores academy-kurser får du specialiseret viden indenfor et specifikt emne, som vedrører din hverdag med e-conomic. Helt konkret, får du værktøjer og træning i hvordan du effektiviserer dit arbejde med fx automatisering af de tastetunge opgaver.

Find dit næste academy-kursus her

 
 

Opstartshjælp når og hvor du vil

Vi lærer alle forskelligt. Nogle prøver gerne selv med hjælp af videoer og guides. Andre trives bedre med personlig undervisning og opfølgning. Uanset hvilken gruppe du hører ind under, så har vi lige den undervisning, som passer dig. Vi har den mest kvalificeret hjælp, så du får den bedste start i e-conomic.

Vælg den rette opstartshjælp for dig

 
 
 

Gratis kurser til alle niveauer

Vi tilbyder kurser til alle vores revisorer og bogholdere - uanset hvor de er i karrieren og arbejdet med e-conomic og digitalisering. Find det kursus som passer dit niveau og bliv endnu skarpere på hvordan du bruger e-conomic. Vælg også om du vil deltage til fysiske kurser med stor mulighed for netværk med andre revisorer og bogholdere, eller om du foretrækker et onlinekursus midt i den travle hverdag.  

Find dit næste kursus

 
 
 
 

Bliv administrator i e-conomic

Lad os snakke sammen om din arbejdsgang

 
 
 
 

Der er meget mere inspiration at hente!

 
 

e-copedia

I vores hjælpeleksikon e-copedia finder du vejledninger til stort og småt. Gå på opdagelse i vores mange artikler og videoer og find det svar du leder efter eller bare inspiration til hvordan du arbejder smartere i e-conomic.

 

Besøg e-copedia

Guides og tjeklister

Her finder du guides og tjeklister som hjælper dig i dit daglige virke som selvstændig revisor eller bogholder. De er særligt til dig som ønsker at arbejde effektivt  og er i gang med at digitalisere og automatisere din virksomhed.

 

Se guides og tjeklister

Gratis online kurser

Bliv endnu mere fortrolig med e-conomic gennem vores gratis online kurser som vi afholder hver eneste uge. Det er gratis at deltage, og du får naturligvis mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

 

Læs mere og tilmeld

 
 
 
 
 
 
 

Bliv kontaktet
af A-teamet

Vores A-team er specialister i at hjælpe og rådgive revisorer og bogholdere. De kan fortælle mere om, hvordan du optimerer din forretning.

Ring på 78 79 19 59, skriv til salg@e-conomic.dk, eller udfyld formularen til højre, så kontakter de dig.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

 
 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer