Åbn dit kunde - eller leverandørkontokort i et nyt vindue

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du åbner dit kunde - eller leverandørkontokort i et nyt vindue, så du har mulighed for at flytte det rundt på skærmen, og dermed lettere arbejde med det.

Sådan åbner du dit kundekontokort i et nyt vindue

1. Tryk på "Salg" og vælg "Kunder".
  2. Tryk på "Kundekontokort" og begræns din søgning alt efter hvilken kunde du vil se.
  3. Tryk på "OK" og tryk derefter på "Vis kontoudtog" øverst til højre, ud for din kunde.
  4. Hvis du ønsker at se kontoudtog for alle dine kunder samtidigt, skal du trykke på "Vis alle" øverst til venstre, ovenfor den første kunde som vises.
Tip:
Det nye vindue kan du gøre større eller mindre, som det nu passer dig ved at trække i kanterne. Du kan også sagtens flytte vinduet over på din anden skærm, hvis du arbejder med flere skærme. Hold den venstre museknap nede, og så kan du flytte rundt på vinduet.

Sådan åbner du dit leverandørkontokort i et nyt vindue

1. Tryk på "Regnskab" og vælg "Leverandører".
  2. Find den ønskede leverandør og tryk på "Posteringer på konto"
  3. Tryk på "Åbn i et nyt vindue".
OBS:
Denne vejledning kan også benyttes til dine kunder hvis du ønsker en visning med posteringer.
Tip:
Du har også mulighed for at åbne kontokort andre steder i programmet. Når du ser ikonet "Åbn i et nyt vindue", har du altid mulighed for at åbne den pågældende side op i et nyt vindue.