Åbn dit kunde - eller leverandørkontokort i et nyt vindue

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du åbner dit kunde - eller leverandørkontokort i et nyt vindue, så du har mulighed for at flytte det rundt på skærmen, og dermed lettere arbejde med det.

Sådan åbner du dit kunde - eller leverandørkontokort i et nyt vindue

1. Tryk på "Salg" og vælg "Kunder".
  2. Tryk på "Kunder" og find den kunde, du gerne vil arbejde med.
  3. Tryk på "Åbne posteringer" ude til højre ud for kunden.
  4. Tryk øverst på "Åbn i et nyt vindue".
OBS:
Du finder også ikonet "Åbn i et nyt vindue" andre steder i programmet. Så når du ser dette ikon, har du altid mulighed for at åbne den pågældende side op i et nyt vindue.
Tip:
Det nye vindue kan du gøre større eller mindre, som det nu passer dig ved at trække i kanterne. Du kan også sagtens flytte vinduet over på din anden skærm, hvis du arbejder med flere skærme, hold den venstre museknap nede, og så kan du flytte rundt på vinduet.