Ændr sprog på bruger

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du ændrer dit sprog på din bruger.

Du kan ændre dit sprog i e-conomic til at være dansk, engelsk, norsk eller svensk.

Du kan ændre selve sproget på din Visma Connect bruger til at være dansk, engelsk, lettisk, hollandsk, norsk, finsk eller svensk. Vær opmærksom på, at ved valg af sprogene lettisk, hollandsk eller finsk, så vil selve Visma Connect være det sprog, mens e-conomic er engelsk.

Sådan ændrer du sprog på din bruger

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Mine indstillinger".
  2. Tryk på linjeikonet "Redigér" ud for din bruger.
  3. Tryk på "Åbn Visma Connect".
  4. Tryk på blyantikonet til højre for "Konto".
  5. Tryk på feltet ud for "Sprog" og vælg det ønskede sprog.
  6. Tryk på "Gem" for at gemme ændringen.