e-copedia hjælpecenter
Afmeld eller slet en bruger
Lær hvordan du nemt afmelder eller sletter en ekstra bruger i e-conomic, hvis vedkommende ikke længere skal have adgang.
Introduktion til afmelding af bruger i e-conomic
Denne guide vejleder i, hvordan du afmelder eller sletter en ekstra bruger, der er oprettet i aftalen i e-conomic. Dette er relevant, hvis brugeren ikke længere skal have adgang.
Sådan afmelder eller sletter du en bruger i e-conomic
Følg denne procedure for at afmelde en bruger i e-conomic:
Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
Vælg "Abonnementsstatus" under "Abonnement" i menuen til venstre.
Find sektionen "Brugere" i bunden af vinduet "Abonnementsstatus".
Tryk på krydset eller linjeikonet "Afmeld" ude til højre for den bruger, du ønsker at afmelde eller slette.
Der vises nu et pop op-vindue med bekræftelsesbeskeden: "Vil du afmelde brugeren? Du kan ikke fortryde afmeldingen senere". Tryk på "OK" for at gennemføre afmeldingen.
Vigtige detaljer ved afmelding af brugeradgang
Adgangen for brugeren bliver afmeldt eller slettet med det samme, uanset at datoen for afmeldelsen er sat til udløbet af abonnementsperioden. Når en bruger er afmeldt eller slettet, kan brugeren ikke genåbnes. Hvis den samme person skal have adgang igen, skal der oprettes en helt ny ekstra bruger i e-conomic.