Aktiver din bruger ved oprette en adgangskode

Vejledning
I denne guide forklare vi hvordan du opretter en adgangskode til din e-conomic bruger.

Hvis du skal til at bruge e-conomic på computeren eller mobil appen i forlængelse af din arbejdsgang, til at lave faktura på kontoret eller når du er på farten, indberette timer eller sende bilag til din revisor, skal du først aktivere din bruger, ved at oprette en adgangskode i den velkomstmail du har fået.

Sådan opretter du en adgangskode

1. Åben velkomstmailen fra do.not.reply@mail.connect.visma.com.
  2. Tryk på knappen "Aktiver og opret adgangskode".
  3. Indtast din nye adgangskode i feltet "ny adgangskode", og igen nedenunder i feltet "bekræft adgangskode".
  4. Tryk på knappen "Skift adgangskode".
    • Hvad skal min adgangkode indeholde?