e-copedia

Basis-pakken

Viden Om
Basis er lavet til dig, som har behov for alle de basale funktioner til at håndtere din fakturering, sikre at bogføringen stemmer med banken og ønsker et digitalt samarbejde om regnskabet med din revisor. Det gør du nemt ved at arbejde med dine bilag elektronisk og digitalt.

Funktioner i pakken

Fakturering
Du kan både fakturere dine kunder via e-mail og elektronisk fakturering, som f.eks. EAN eller CVR nr. Se her hvordan du opretter og sender en faktura, eller kommer i gang med at bruge elektronisk fakturering.

Elektronisk håndtering af bilag
Med Indscanning kan du vedhæfte dine bilag i din bogføring, så du har dokumentationen for dine udgifter på plads. Du har dertil mulighed for at oprette godkendere af bilagene inden bogføring, oprette mapper til at opbevare dokumenter elektronisk og vedhæfte f.eks. individuelle betingelser til dine salgsfakturaer. 

Opret endda dine medarbejdere som en gratis bilagsindsender, og anmod om bilag når de skal bruges til bogføringen.

Bankafstemning
Bankafstemningen er det perfekte værktøj til at kontrollere, om saldoen i regnskabet stemmer overens med banken. Begynd opsætningen af din bankafstemning, hvorefter du kan afstemme dine e-conomic- og bankposteringer.

Integrer med din bank
Opsæt din bankforbindelse og få helt automatisk dine transaktioner ind i e-conomic, uden at skulle tilgå banken. Herefter kan du nemt kontere dine udgifter og indtægter og på den måde klare din bogføring med få klik.
Se her, hvordan du skaber forbindelse til din bank.

Periodisering og Anlæg
Periodisering og Anlæg, kan hjælpe med at fordele udgifterne og indtægter i dit regnskab over en længere periode, eller afskrive din virksomheds anlægsaktiver.
Når du har klaret opsætningen af Periodisering og opsætningen af Anlæg kan du fordele dine indtægter og udgifter, samt afskrive aktiver.

Online kurser
Husk at du har adgang til gratis at deltage i vores online kurser, så du kan lærer alle gode arbejdsmetoder, og komme godt fra start med din aftale.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer